Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι τρέχει ανάμεσα στον Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Ράιαν Ρέινολντς… [vids]

Τι τρέχει ανάμεσα στον Τζέικ Τζίλενχαλ και τον Ράιαν Ρέινολντς… [vids]

Όσο μεγάλος και να είναι ο ανταγωνισμός στο Χόλιγουντ, υπάρχουν ηθοποιοί που δημιουργούν στενές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους. Όπως οι Τζέικ Τζίλενχαλ και Ράιαν Ρέινολντς.

Δυνατές φιλίες στο Χόλιγουντ γίνεται; Μπορεί ο ανταγωνισμός να είναι μεγάλος ωστόσο δεν είναι λίγες οι στενές φιλικές σχέσεις που έχουν  δημιουργηθεί με αφορμή τη συνεργασία ηθοποιών για κάποια ταινία.

Δείτε φιλικά ζευγάρια του Χόλιγουντ που αγαπάμε να βλέπουμε  τόσο στην οθόνη όσο και στη ζωή…

Τζέικ Τζίλενχαλ και Ράιαν Ρέινολντς είναι μαζί… για τα γυρίσματα της νέας ταινίας τρόμου “Ζωή” που θα βγει σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στη συνέντευξη που έδωσε στον Τζίμι Φάλον ο Τζίλενχαλ εξήγησε πώς ήρθε τόσο κοντά με τον Ρέινολντς.

«Το σύνολο ήταν τρελό. Κάναμε αυτήν την τρομακτική ταινία για τον διεθνή διαστημικό σταθμό και όλη η ταινία διαδραματίζεται σε μηδενική βαρύτητα», θυμήθηκε ο 36χρονος ηθοποιός και συνέχισε: «Έτσι ήμασταν κρεμασμένοι από τα σύρματα σε μία προσομοίωση της μηδενικής βαρύτητας και μας κυνηγούσε ένας εξωγήινος, όλο αυτό ήταν τρομακτικό. Αλλά κάναμε διάλειμμα γιατί δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε».

Διασκέδαζαν τόσο πολύ οι δύο σταρ του Χόλιγουντ που οι παραγωγοί τους πήραν στην άκρη για να τους μιλήσουν. «Μας πήραν σε μία γωνία και μας είπαν κάτι σαν: Πρέπει να σταματήσετε. Είναι σπατάλη χρημάτων».

Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον. Η φιλία τους κρατάει από το 1992 όταν έπαιξαν στην ταινία School Ties, ενώ το 1998 μοιράστηκαν το Όσκαρ για το σενάριο της ταινίας «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ». Από τότε μέχρι σήμερα έχουν μοιραστεί πολλές σημαντικές στιγμές τις ζωής τους.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ, η οποία ενισχύθηκε κατά τα γυρίσματα της τριλογίας της Συμμορίας των 11 (2001), 12 (2004) και 13 (2007). Από τότε έχουν ιδρύσει μαζί φιλανθρωπικά ιδρύματα και περνούν χρόνο μαζί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάνοντας φάρσες ο ένας στον άλλον.

Ο Μπεν Στίλερ και ο Όουεν Γουίλσον, έχουν παίξει μαζί σε πολλές ταινίες, εξάλλου ποιος δεν τους θυμάται στο Zoolander (1 και 2). Τους δυο τους όμως τους συνδέει και μία ισχυρή φιλία και έξω από τα κινηματογραφικά πλατό.

Σεθ Ρόγκεν και Τζέιμς Φράνκο οι δυο τους είναι αχώριστοι και όπως διασκεδάζουν στις δουλειές τους από το εξώφυλλο παρωδία της Vogue Kimye, με τον οποίο σατίριζαν την Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουέστ μέχρι την ταινία «Η συνέντευξη» που σατίριζε την κατάσταση στην Βόρεια Κορέα έτσι το διασκεδάζουν και στη ζωή τους.

Τέλος ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι είναι αυτό του Τόμπι Μαγκουάιρ και του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο. Οι δυο τους ξεκίνησαν την ίδια εποχή την καριέρα τους κι έχουν μόνο ένα χρόνο διαφορά στην ηλικία τους και παρά τα 20 χρόνια την κινηματογραφική βιομηχανία παραμένουν φίλοι και έχουν δουλέψει μαζί στην ταινία «Ο υπέροχος Γκάτσμπι». Οι δυο τους παρίστανται συχνά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, ενώ διασκεδάζουν μαζί στα πάρτι χωρίς να χάνουν ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε