Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Tiger Woods: «Ζούσα μια ψεύτικη ζωή»

Tiger Woods: «Ζούσα μια ψεύτικη ζωή»
Ο διάσημος αθλητής του γκολφ παραδέχεται ότι έχει κάνει κάποια πολύ κακά πράγματα στη ζωή του.
Ο Tiger Woods παραδέχεται ότι ζούσε «μια ψεύτικη ζωή» και νιώθει ενθουσιασμένος που επιστρέφει τον Απρίλιο στο αγαπημένο του άθλημα. Μιλώντας στο GolfChannel λέει πως: «Όταν φεύγει η άρνηση και έρχεται η λογική, συνειδητοποιείς την αλήθεια η οποία μπορεί να είναι πραγματικά σκληρή.»
Κομμάτι της διαδικασίας ανάρρωσης ήταν τον να παραδεχτεί μπροστά στην οικογένειά του αλλά και στο κοινό τα όσα έγιναν. «Τους πλήγωσα πολύ» δηλώνει αναφερόμενος στην γυναίκα του Elin και στην μητέρα του Kultida και συνεχίζει: «Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι στη ζωή μου που είναι πιο κοντά μου και το να παραδεχτώ την αλήθεια μπροστά τους, ήταν επώδυνο.»
Ο αθλητής παραδέχεται ότι πήγε σε κλινική τον Δεκέμβριο όπου τον παρακολουθούσε σύμβουλος. Ήταν πολύ σκληρό για κείνον να βλέπει τον εαυτό με ένα τρόπο που δεν ήθελε να το κάνει. Δεν είχε ζητήσει  νωρίτερα κάποια βοήθεια γιατί δεν ήξερα ότι η κατάσταση του ήταν τόσο σοβαρή. Όσο για τις πολλαπλές σχέσεις που του χρεώνουν ο Woods υποστηρίζει πως «μία είναι αρκετή». Στο μέλλον αυτό που ξέρει είναι ότι: «Πρέπει να γίνω καλύτερος άνθρωπος και αυτό σημαίνει περισσότερη θεραπεία.»

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε