Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Την παντρεύτηκε γιατί του έκανε "κλικ" στο Facebook!

Την παντρεύτηκε γιατί του έκανε `κλικ` στο Facebook!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.05.2010 | 15:20
Πρώτη δημοσίευση: 12.05.2010 | 15:20

Ο Χάρης Βαρθακούρης και η εκλεκτή της καρδιάς του Αντελίνα γνωρίστηκαν μέσω Facebook, παντρεύτηκαν και τώρα περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι μετρά μόνο λίγους μήνες γνωριμίας, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να πάρουν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η Αντελίνα και ο Χάρης είναι πολύ ερωτευμένοι, περιμένουν μάλιστα και το πρώτο τους παιδί που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.  

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μέσα από την πιο γνωστή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, και γρήγορα τους οδήγησε στην κοινή συμβίωση. Ο γάμος ήταν κάτι που δεν άλλαξε τον τρόπο που ζούνε, όπως υποστηρίζουν και οι δύο στο περιοδιό Hello. Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα φοράνε βέρες.

Η συμβουλή που έδωσε ο Γιάννης Πάριος στην νύφη του με την οποία θα πορεύεται για πάντα είναι: "Η υπομονή, η κατανόηση, η συζήτηση, η συντροφικότητα και η αγάπη κάνουν την γη να γυρίζει. Έτσι κρατιέται μια οικογένεια."

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αυτή την περίοδο ασχολείται με την κυκλοφορία του τελευταίου του CD με τίτλο "Ο άρχοντας του κόσμου" και δηλώνει: "Ζούμε σε μία εποχή που δεν μπορείς να έχεις εμπορικές προσδοκίες. Γι' αυτό και αρχικά επέλεξα την μέθοδο που ακολούθησε πρώτος απ' όλους ο πατέρας μου: να διαθέτει το CD πρώτα μέσω εντύπου"

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο