Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το Facebook αποκτά νέο σύστημα διαχείρισης φωτογραφιών!

Το Facebook αποκτά νέο σύστημα διαχείρισης φωτογραφιών!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2011 | 07:45
Πρώτη δημοσίευση: 16.02.2011 | 07:45

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ενσωματώνει νέο σύστημα διαχείρισης φωτογραφιών.

Oι υπεύθυνοι του Facebook τελείωσαν τις δοκιμές και πλέον άρχισαν να ενσωματώνουν τον νέο photo viewer της υπηρεσίας σιγά σιγά στους λογαριασμούς των χρηστών.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με δηλώσεις από στελέχη του Facebook, η αλλαγή αυτή ήταν αναγκαία αφού κάθε μέρα ανεβαίνουν κατά μέσο όρο στην υπηρεσία περίπου 100 εκατομμύρια φωτογραφίες.

Ο νέος photo viewer θα εμφανίζεται πλέον σε ένα pop-up παράθυρο και οι δημιουργοί του υποστηρίζουν οτι είναι πολύ πιο γρήγορος και αξιόπιστος από τον προηγούμενο.

Φυσικά με τη αλλαγή αυτή πολλοί χρήστες όπως γίνεται συνήθως άρχισαν τις γκρίνιες και τα παράπονα και υποστηρίζουν οτι ο νέος viewer είναι πιο αργός από τον προηγούμενο και οτι νέα φόρμα που γράφονται τα διάφορα σχόλια, είναι  αρκετά κουραστική.

Τέλος το νέο σύστημα διαχείρισης των φωτογραφιών αν δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα στη σελίδα του Facebook σας να είστε σίγουροι οτι θα εμφανιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
  2. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  3. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook