Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To Facebook δεν εμφανίζει τις φωτογραφίες του/της πρώην σας!

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2010 | 19:30
Πρώτη δημοσίευση: 23.10.2010 | 12:30

Στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει μία μικρή αναστάτωση και δυσαρέσκεια των χρηστών  από τις φωτογραφίες που εμφανίζει η υπηρεσία Photo Memories στην δεξιά πλευρά της οθόνης τους.

Η εφαρμογή Photo Memories που υπάρχει στο Facebook με σκοπό να εμφανίζει παλιές φωτογραφίες πλέον μετά από πολλές διαμαρτυρίες χρηστών δεν θα εμφανίζει τις φωτογραφίες του/της πρώην συντρόφου του χρήστη.

Το Facebook επέλεγε αυτόματα με έναν δικό του αλγόριθμο με ποιους φίλους είχε ο χρήστης μεγαλύτερη αλληλεπίδραση στο παρελθόν με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών να δείχνει φωτογραφίες από πρώην του ή ανθρώπους που δεν ήθελαν να βλέπουν.

Μετά από χιλιάδες mail διαμαρτυρίας από θυμωμένους χρήστες, το Facebook αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές και να απαγορεύσει από τα Photo Memories να απεικονίζουν φωτογραφίες των πρώην όταν όμως ο χρήστες δηλώσει ότι είχε σχέση με ένα άτομο και τώρα πλέον δεν έχει.

Αν δεν κάνει αυτή την ενέργεια τότε το Facebook θα του εμφανίζει τοι του εμφάνιζε μιας και δεν μπορεί να γνωρίζει από μόνο του ποια άτομα θέλει να βλέπει ο χρήστης.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps
  2. Τα Public, ανακοινώνουν την έναρξη της 4ης χρονιάς των Βραβείων Βιβλίου Public! Τα Public, ανακοινώνουν την έναρξη της 4ης χρονιάς των Βραβείων Βιβλίου Public!
  3. Το νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας; Το νέο iPhone θα υποστηρίζει τεχνολογίες επαυξημένης πραγματικότητας;
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook