Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Το Γάλα”: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

“Το Γάλα”: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο Αττικόν CinemaxClass, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Το Γάλα”.

 Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011, πλήθος καλεσμένων κατέκλυσαν τον κινηματογράφο Αττικόν CinemaxClass, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Το Γάλα”. Η πρεμιέρα έλαβε χώρα στα πλαίσια του 17ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας CONNX.

 

Μία από τις σπουδαιότερες θεατρικές παραστάσεις των τελευταίων ετών μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

Το Γάλα” είναι μια τραγική ιστορία τριών ηρώων, της Ρήνας και των δύο γιων της, Αντώνη και Λευτέρη. Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο Αντώνης, φιλόδοξος και πρόθυμος να ανελιχθεί κοινωνικά και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του, διατηρεί σχέση με την κόρη του αφεντικού του, την οποία και ετοιμάζεται να παντρευτεί. Ο Λευτέρης, από την άλλη, αρνείται να ζήσει στο σήμερα, παραμένει αδύναμος και αφελής, ενώ η συμπεριφορά του γίνεται όλο και πιο περίεργη. Η Ρήνα, ζώντας τον καθημερινό φόβο, βρίσκεται στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει κοντά.

 

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν οι συντελεστές της ταινίας: ο σκηνοθέτης Γιώργος Σιούγας, οι πρωταγωνιστές Προμηθέας Αλειφερόπουλος, Όμηρος Πουλάκης, Ιωάννα Τσιριγκούλη και Δημήτρης Μαύρος, καθώς και ο δημιουργός του ομώνυμου θεατρικού έργου, Βασίλης Κατσικονούρης.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε