Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

To TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις δικές σου fashion ερωτήσεις!

To TLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις δικές σου fashion ερωτήσεις!

Με τι παντελόνι να συνδυάσω το τζιν πουκάμισο; Είμαι καλεσμένη σε πρωινή βάφτιση, τι να φορέσω;

To TLIFE όπως συνηθίζει βρίσκεται πάντα δίπλα σου στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου. Σε βοηθάει να επιλέξεις μοδάτα σύνολα, να κάνεις σωστούς συνδυασμούς αλλά και σε ενημερώνει για όλη τη fashion επκαιρότητα. Αυτήν την εποχή που οι κοινωνικές εκδηλώσεις έχουν την τιμητική τους είναι λογικό να έχεις κι εσύ όπως όλες οι γυναίκες τις δικές σου απορίες και ανασφάλειες όσον αφορά στο τι να επιλέξεις να βάλεις.

Το TLIFE που είναι φίλη παντοτινή παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει σε όλες τις fashion ερωτήσεις σου.


Ερώτηση:

Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω με τι παντελόνι θα μπορούσα να συνδυάσω το τζιν πουκάμισο. Υφάσματινο; Τζιν; Και τι χρώμα;

Απάντηση:

Γεια σου Ευγενία, πολύ μοδάτη η επιλογή σου -μας αρέσει πολύ! Σου προτείνω να τολμήσεις όλους τους πιθανούς συνδυασμούς και σε ύφασμα αλλά και σε χρώμα. Το τζιν πουκάμισο είναι σαν το τζιν παντελόνι μπορείς να το φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τη διάθεσή σου. Δοκίμασέ το με υφασμάτινο παντελόνι λευκό, κόκκινο, φούξια, ροζ, μπλε, μαύρο και όλα τα ζωηρά χρώματα αλλά και τα παστέλ της σεζόν. Ακόμη και οι φούστες και τα φορέματα μπορούν να το αναδείξουν και σου προτείνω να το δοκιμάσεις.

Πολλά φιλιά

Δες περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε