Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Το TLIFE και οι… γυναίκες στην έκθεση της Erotica Dream Athens! Δες φωτογραφίες

Δες φωτογραφίες!

Δεν γνωρίζω την ψυχή μου ούτε τις ψυχές των άλλων. Γνωρίζω όμως το κορμί μου και τα δικά τους κορμιά. Κι αυτό μου αρκεί!’‘, έχει εξομολογηθεί μία σύγχρονη ”Σταχτοπούτα”… Το TLIFE έζησε και φέτος ερωτικές… στιγμές. Eπισκεφθήκαμε την έκθεση της EROTICA, που γίνεται στην Αθήνα, από τις 20 Μαΐου μέχρι και σήμερα και… Είδαμε, μιλήσαμε, μάθαμε…

Οι γυναίκες φέτος ήταν πολύ περισσότερες σε σύγκριση με άλλες χρονιές. Κάποιες έμπαιναν μέσα αεράτες, ενώ οι πιο ντροπαλές, κινούνταν στο χώρο φορώντας γυαλιά ηλίου…

Είτε συνοδεύονταν είτε όχι, οι προτιμήσεις τους σε παιχνιδάκια ήταν σχεδόν ίδιες. Αγόραζαν κυρίως σέξι, εντυπωσιακά και διαφορετικά -από τα συνηθισμένα- εσώρουχα, που φοριούνται και κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, χειροπέδες με γούνα, με στρας ή τις κλασσικές, μαστίγια όλων των ειδών -γιατί στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να παιδεύουν τους άντρες!

Επιπλέον, ιδιαίτερη ζήτηση είχαν οι στολές… τα εσώρουχα από καραμέλες, τα περίεργα γλυφιτζούρια… τα πανύψηλα παπούτσια – που εκστασιάζουν συνήθως τον αντρικό πληθυσμόκαι τα σπέσιαλ σπρέι και αρώματα σώματος, με φερομόνες που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις!

Εκθέτης που βρισκόταν με τα προϊόντα του στον εκθεσιακό χώρο μας είπε: ”Φέτος έρχονται περισσότερες γυναίκες, σε σύγκριση με πέρσι κι αρκετά ζευγάρια. Όλοι τους προτιμούν ν’ αγοράζουν φετίχ, όπως δονητές και στολές. Oι τιμές είναι 40% κάτω. Η κρίση δεν επηρεάζει ποτέ τον έρωτα!”

Περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε