Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To TLIFE σε στέλνει στα φετινά καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Young 2012!

To TLIFE σε στέλνει στα φετινά καλλιστεία Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Young 2012!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.10.2012 | 18:08

tlife

Δες όλα όσα έγιναν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου...

Ο διαγωνισμός ομορφιάς που ανέδειξε χιλιάδες εντυπωσιακές κοπέλες που καταξιώθηκαν στο χώρο της μόδας αλλά και σε άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα, επέστρεψε και το TLIFE θα σου μεταδώσει αποκλειστικά όλη τη μαγική βραδιά, αλλά και όσα χρειάζεται να ξέρεις για το διαγωνισμό Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς και Μις Young 2012.
 
Είναι γεγονός ότι μία νέα εποχή ανέτειλε στον χώρο των καλλιστείων! Ύστερα από 20 χρόνια τηλεοπτικής μετάδοσης του διαγωνισμού ομορφιάς οι διοργανωτές του στρέφονται στον χώρο του διαδικτύου ακολουθώντας το ρεύμα της σύγχρονης εποχής.
 
Ο διαγωνισμός θα γίνει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στο DC και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το TLIFE. O διοργανωτής των ελληνικών καλλιστείων, Βασίλης Πρεβελάκης μας ενημέρωσε χθες στη συνέντευξη Τύπου που έγινε για το πότε και που θα πραγματοποιηθούν τα καλλιστεία και για όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού.
 
H ανακοίνωση Τύπου καλύφθηκε ζωντανά από το TLIFE καθώς και οι συνεντεύξεις των πρώην εστεμμένων και φιναλίστ οι οποίες τίμησαν με την παρουσία τους το event, όπως Μαντώ Γαστεράτου, Δέσποινα Βλεπάκη, Έλενα Σκαφίδα, Στέλλα Γιαμπουρά, Φαίη Γεωργακοπούλου, Άλκιστη Ανυφαντή, Κατερίνα Ευαγγελινού και πολλών ακόμη.
 
Δες φωτογραφίες στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο