Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Το TLIFE στα παρασκήνια της νέας παράστασης του Π. Καναράκη! Τι αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια Ε. Οικονομάκη

Το TLIFE στα παρασκήνια της νέας παράστασης του Π. Καναράκη! Τι αποκαλύπτει η πρωταγωνίστρια Ε. Οικονομάκη

Δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια…

Ο Παντελής Καναράκης σκηνοθετεί μια νέα ανατρεπτική μουσικοθεατρική παράσταση και μας λέει “Άρχισαν τα όργανα”, με τον Τάκη Παπαματθαίου και την Έφη Οικονομάκη. Το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες.

 

Παράλληλα, η πρωταγωνίστρια της παράστασης Έφη Οικονομάκη που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της τηλεοπτικής μαμάς του Δημήτρη Βλάχου στη σειρά “Η ώρα η καλή”, αλλά και σε άλλες ελληνικές παραγωγές, μας μίλησε για τη συνεργασία με τον Τάκη Παπαματθαίου, την ελληνική τηλεόραση και τα σχέδιά της για το μέλλον.

 

Πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Παντελή Καναράκη και τον Τάκη Παπαματθαίου; Τι θα δούμε επί σκηνής;

 

Ο Τάκης Παπαματθαίου είναι ένας καταξιωμένος συνάδελφος που πάντα θαύμαζα και ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του. Η συγκεκριμένη μουσικοθεατρική παράσταση απαιτούσε δύο ηθοποιούς που να τραγουδούν και ο Τάκης Παπαματθαίου τραγουδάει εξαιρετικά. Η σκηνική μας χημεία πιστεύω ότι μας δικαιώνει και το αποτέλεσμα δικαιώνει και τους θεατές. Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, ο Παντελής Καναράκης ήταν ο πιο κατάλληλος, με δεδομένη τη μεγάλη του πείρα στις μουσικές σκηνές, καθώς το θεατρικό έργο δίνει τη σκυτάλη, σε ένα δίωρο αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα.

 

Μάθε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε