Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

To TLIFE στη συνέντευξη του Γ. Λεβέντη για το X-Factor!

Τα μυστικά του X-Factor USA που θα προβάλλεται από τον Ant1 αποκάλυψε ο Γιώργος Λεβέντης μέσα από μια πρωτότυπη τηλεφωνική συνέντευξη Τύπου.

Τα πιο hot μυστικά του X-Factor USA αποκάλυψε ο Γιώργος Λεβέντης μέσα από τη σημερινή Conference Call που πραγματοποίησε ο Ant1, λίγο πριν την προβολή της λαμπερής πρεμιέρας του talent show στην Ελλάδα. To TLIFE ήταν το μόνο online περιοδικό που συμμετείχε σε αυτήν την πρωτότυπη τηλεφωνική συνέντευξη Τύπου που οργάνωσε το κανάλι του Αμαρουσίου.

 

Το μεγαλύτερο μουσικό talent show, αφού κατέκτησε όλες τις ηπείρους, ξεκινά αυτό το φθινόπωρο την καριέρα του στις Η.Π.Α και προσφέρει στο νικητή ένα δισκογραφικό συμβόλαιο αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων! Παρουσιαστής των live είναι ο Steve Jones, ενώ την κριτική επιτροπή αποτελούν ο Simon Cowell, η Paula Abdul, η Nicole Scherzinger και ο LA Reid. Το show θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε 100 χώρες και στην Ελλάδα θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο.

 

Χαλαρός και ευδιάθετος ο Γιώργος Λεβέντης συνδέθηκε με την αίθουσα του Conference Call από το Λονδίνο, όπου βρίσκεται και μίλησε για όλα όσα θα δούμε στο X-Factor και όχι μόνο. Απεθυνόμενος στον κάθε δημοσιογράφο ξεχωριστά και μιλώντας του στον ενικό, χρησιμοποιώντας το μικρό του όνομα, δημιούργησε ένα πολύ φιλικό κλίμα σχεδόν παρεΐστικο, από το οποίο όμως δεν έλειπε ο καλός συντονισμός των υπευθύνων του Ant1.

 Ο στενός συνεργάτης του Simon Cowell αναφέρθηκε στην επιλογή του να αφήσει την Ελλάδα και να φύγει στο εξωτερικό, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, αλλά και στο τηλεοπτικό σκηνικό που υπάρχει στη χώρα μας. Ενώ, παράλληλα, μίλησε για τους κριτές του X-Factor, τα ταλέντα που θα δούμε στο talent show και τα ευτράπελα που έγιναν στις οντισιόν.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε