Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

To TLIFE στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! Δες ποιοι βρέθηκαν εκεί

Δες φωτογραφίες από τη μεγάλη συναυλία που έγινε χθες στο Ο.Α.Κ.Α

Μια μεγάλη συναυλία με πολύ θετική ενέργεια πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011 στο ΟΑΚΑ με πολλά ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου να δίνουν δυναμικά το “παρών”.

 

Η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα, οι Onirama, o Μύρωνας Στρατής, οι Stavento, η Shaya και πολλοί άλλοι βρέθηκαν στη σκηνή και έστειλαν τη θετική τους ενέργεια σε μια βραδιά με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά.

 

Από νωρίς το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ άρχισε να γεμίζει από κόσμο που βρέθηκε εκεί για να διασκεδάσει και να κινηθεί στους ρυθμούς της συναυλίας. Η Amita Motion γιόρτασε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α, στο Τείχος των Εθνών, παρέα με τους: GOIN’ THROUGH, PRO SINNERZ & ΚΟΜΗΣ Χ, ΝΕΒΜΑ, STAN & FOUREIRA, ΟΝΙRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, STAVENTO & TAMTA, VEGAS, OTHERVIEW, MARK ANGELO & SHAYA, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ DECIBELL

 

Στη συναυλία βρέθηκαν μεταξύ άλλων και πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσα του ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η Ιωάννα Σουλιώτη, ο Νίκος Ευαγγελάτος με τους γιους του, η Μάντα Παπαδάκου και η Αννίτα Ναθαναήλ με τα παιδιά τους, ο Θάνος Καλλίρης και πολλοί άλλοι.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε