Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το TLIFE στην παράσταση Καναράκη – Μπουσουλόπουλου! Δες ποιοι πήγαν

Βογιατζάκη, Μπουσουλόπουλος Καναράκης τα δίνουν όλα σε μια ξεχωριστή παράσταση στη διάσημη μουσική σκηνή!

Ένα ξεχωριστό θέαμα παρακολούθησαν χθες το βράδυ, όσοι βρέθηκαν στη μουσική σκηνή του “Rythmos stage” στην Ηλιούπολη. Η Σοφία Βογιατζάκη, ο Παντελής Καναράκης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε ένα ξεχωριστό μουσικό θέαμα. Το TLIFE βρέθηκε εκεί!

 
Μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει τη διάθεση, το ταλέντο, τη διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή. Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Παντελής Καναράκης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό.

 
Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδά με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει “τα πιο μεγάλα πράγματα”, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο αναρωτιέται “εγώ τι κάνω εδώ;”

 
Στην παράσταση βρέθηκαν χθες μεταξύ άλλων, αρκετά ονόματα της ελληνικής showbiz, όπου τραγούδησαν και διασκέδασαν με το μοναδικό θέαμα και την παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Ανάμεσα τους ήταν ο Νίκος Παπαδάκης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Σοφία Αλιμπέρτη, η Ζέτα Δούκα, η Θάλεια Ματίκα με τον αγαπημένο της, η Τζένη Μπότση, η Νατάσα Γερασιμίδου και πολλοί άλλοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε