Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Το TLIFE στις πρόβες της Μ. Μπεκατώρου για το “Dancing”! Όλα όσα μας αποκάλυψε!

Το TLIFE στις πρόβες της Μ. Μπεκατώρου για το “Dancing”! Όλα όσα μας αποκάλυψε!

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες τις Μαρίας με τον Ρίχαρντ…

Σε πυρετό προετοιμασιών για την guest συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” βρίσκεται αυτές τις μέρες η Μαρία Μπεκατώρου. Το TLIFE τη συνάντησε στις πρόβες της για το Quickstep που θα χορέψει την Κυριακή και εκείνη μας μίλησε για όλα.

 

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης, η όμορφη Μαρία βρέθηκε στο “Dance studio” της Γκαλένας Βελίκοβα και ξεκίνησε τη χορογραφία της με τον Ρίχαρντ. Κάπου ανάμεσά στις χορευτικές φιγούρες και τα διαλείμματα, όμως, μας μίλησε για το show χορού, την κριτική επιτροπή και το άγχος του live.

 

Πες μας λίγα λόγια για αυτήν την εμπειρία με το χορό…

 

“Η αλήθεια είναι πως ήταν πιο δύσκολα απ’ ότι το φανταζόμουν και θέλει πολλή δουλειά για να βγει μια χορογραφία. Πραγματικά, βγάζω το καπέλο στα παιδιά που συμμετέχουν και το κάνουν αυτό κάθε εβδομάδα. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και κυρίως για εμένα, που τα μόνα μαθήματα χορού που έχω κάνει είναι μπαλέτο μέχρι 8 χρόνων και παραδοσιακοί χοροί. Ευτυχώς ο Ρίχαρντ είναι καλός και προσπάθησε να με μυήσει στον κόσμο του χορού σε μικρό χρονικό διάστημα. Όλο αυτό το ξεκινήσαμε πριν λίγες μέρες και πρέπει να βγάλουμε τη χορογραφία σε λιγότερο από μια εβδομάδα”.

 

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE και δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τις πρόβες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε