Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Tο TLIFE στο πλατώ της Ν. Γερμανού! Μας αποκάλυψε πώς ονειρεύεται τον δεύτερο γάμο της!

Η Ναταλία ήταν πραγματικά “Μες στην καλή χαρά”!

Συναντήσαμε την Ναταλία Γερμανού το πρωί της περασμένης Κυριακής, ”Μες στην καλή χαρά!” στα παρασκήνια της εκπομπής που παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο στον Alpha και την ανακρίναμε γύρω από πολλά θέματα!

Η γνωστή παρουσιάστρια, στιχουργός και ραδιοφωνική παραγωγός, φανερά ευδιάθετη και με πολύ κέφι, μας υποδέχτηκε στο ”σπιτικό” της και μας μίλησε για τον έρωτα, το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου, τη Σίσσυ Χρηστίδου και άλλα πολλά.

Την ίδια μέρα φιλοξενήθηκαν εκεί ο Γιώργος Σαμπάνης, που μας ταξίδεψε με τις φωνητικές του ικανότητες, ο Θανάσης Πάτρας και η Βασιλική Ανδρίτσου.

Το κλίμα στο πλατώ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενο, γλυκό, διασκεδαστικό και φιλικό! Η Ναταλία έκανε πλάκες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων με την παρέα της, twit – αρε και διάβαζε όλα τα μηνύματα που της έστελναν οι διαδικτυακοί της φίλοι, απολάμβανε το καφεδάκι της και με χαλαρή διάθεση έκανε μια όμορφη συζήτηση μαζί μας.

Από τι αποτελείται η ευτυχία για την Ναταλία;

”Η ευτυχία νομίζω τελικά ότι είναι εντελώς στο μυαλό μας. Είναι η δυνατότητα που έχουμε εμείς οι άνθρωποι να κάνουμε τον εαυτό μας να νιώθει καλά, σε στιγμές μέσα στην καθημερινότητά μας. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το πετύχουμε αυτό αρκεί να έχουμε υγεία! Πάνω από όλα είναι η υγεία, όταν είμαστε υγιείς ψυχικά και σωματικά, μπορούμε όλοι μας να κάνουμε ευτυχισμένη τη ζωή μας.”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε