Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το TLIFE στον γάμο της Ο. Χοψονίδου και του Β. Σπανούλη!

Πόση ώρα έστησε η νύφη τον γαμπρό;

Xθες, λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης. Η τελετή έγινε στο κτήμα Νάσιουτζικ με περίπου 300 εκλεκτούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους, πέρα από τους συγγενείς του ζευγαριού ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Τσουρή με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκος Ζήσης.

Η νύφη κατέφθασε στο εκκλησάκι του κτήματος στις 20.10, στήνοντας τον γαμπρό μόλις δέκα λεπτά και ήταν αρκετά συγκινημένη και χαρούμενη. Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα είχε την αδερφή της, Βαλέρια, που την βοηθούσε με όλες τις προετοιμασίες του γάμου.

Ο στολισμός του χώρου ήταν απλός και ρομαντικός, ενώ το νυφικό της Ολυμπίας, που ήταν όλο δαντέλα σε ιβουάρ χρώμα, έφερε την υπογραφή του οίκου Ell Saab. Το κουστούμι του γαμπρού ήταν Tom Ford, και μάλιστα η Ολυμπία ήταν μαζί του όσες φορές το έκανε πρόβα, ενώ στυλιστικά τον βοήθησε ο Αλ Γκίκα.

Το ζευγάρι δεν επέτρεψε σε καμία κάμερα ή φωτογράφο να απαθανατίσουν την πιο ευτυχισμένη στιγμή τους, ενώ μάλιστα, δεν έκανε και καμία δήλωση.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε