Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Το TLIFE τρύπωσε στο πλατό των “Μυστικών της Εδέμ”!

Δες αποκλειστικά στο TLIFE φωτογραφίες από τα backstage της επιτυχημένης σειράς του Mega “Τα Μυστικά της Εδέμ”!

Στο πλατό της επιτυχημένης σειράς του Mega “τρύπωσε” το TLIFE εξασφαλίζοντας αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Η σειρά του Mega που έχει μαγέψει μικρούς και μεγάλους βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και οι πρωταγωνιστές έχουν επιστρέψει δυναμικά στο πλατό για τα γυρίσματα.
Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια είναι ραγδαίες και η εμφάνιση των νέων προσώπων στα “Μυστικά της Εδέμ”, που έχουν ξεκινήσει να διαδραματίζουν το δικό τους μοναδικό ρόλο στη σειρά, φέρνουν μεγάλες ανατροπές. Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Μπισπίκης, ο γοητευτικός γυμναστής που υποδύεται τον Λευτέρη Πολίτη στη σειρά έρχεται για να διεκδηκήσει την καρδιά της Εύας (Φαίη Ξυλά), ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζει συνεργασία με την Δάφνη (Γεωργία Γεωργόνη), προκαλώντας τριβές στη σχέση της με τον σύντροφό της.

Ακόμη, δυο από τα νέα πρόσωπα που εμφανίζονται στη σειρά είναι η Μάντυ Λάμπου (Εριέττα Χατζηβασιλείου) και η Αλεξάνδρα Ούστα (Άννα Βεργή) που βάζουν νέα στοιχεία στην πλοκή του έργου και έρχονται να ταράξουν τα νερά της παρέας της Φεγγαρόπετρας.
Το TLIFE εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς για τα επόμενα επεισόδια. Στο ειδικά διαμορφωμένο πλατό της σειράς που μετατράπηκε σε γυμναστήριο για τις ανάγκες των επεισοδίων βρέθηκαν ο Βασίλης Μπισμπίκης, η Γεωργία Γεωργόνη και η Μάντυ Λάμπρου. Εκεί γίνεται μια από τις πιο σημαντικές συναντήσεις των ηθοποιών που θα παίξει ρόλο στις εξελίξεις της σειράς. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος όλο το καλοκαίρι ακολούθησε ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής για να αναλάβει τη φετινή σεζόν χρέη γυμναστή στη σειρά, βρέθηκε στην αίθουσα με τα όργανα γυμναστικής, παρακολουθώντας την πορεία των πελατών του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το γύρισμα δεν έχει γίνει σε κανονικό γυμναστήριο, αλλά στο πλατό της σειράς, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί όργανα γυμναστικής. Μάλιστα, στα διαλείμματά τους οι ηθοποιοί έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν τα συγκεκριμένα όργανα για να κρατιούνται σε φόρμα. Aκόμη, ακουλούθησαν και κάποιες σκηνές στο γραφείο του γνωστού ηθοποιού με την Γεωργία Γεωργόνη και η Μάντυ Λάμπρου.

Δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Mega:

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε