Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το απόλυτο τεχνολογικό gadget για τα φετινά Χριστούγεννα

Μία μικρή και εύχρηστη Full HD βιντεοκάμερα με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα για να απαθανατίζεις τις αγαπημένες σου στιγμές και να τις απολαμβάνεις εύκολα και γρήγορα με όλη την παρέα σε κάθε επιφάνεια!

Πόσες φορές δεν θα ήθελες να προβάλεις αμέσως τις… δημιουργίες που τράβηξες σαν άλλος Κόπολα με την βιντεοκάμερα; Έλα όμως που πρέπει να συνδέσεις καλώδια, να βρίσκεσαι κάπου που υπάρχει τηλεόραση! Να έχει την κατάλληλη υποδοχή η τηλεόραση! Ουφ… κουράστηκες! 

H Sony Handycam HDR-PJ10E είναι μία μικρή και εύχρηστη Full HD βιντεοκάμερα με ενσωματωμένο βιντεοπροβολέα για να απαθανατίζεις τις αγαπημένες σου στιγμές και να τις απολαμβάνεις εύκολα και γρήγορα με όλη την παρέα σε κάθε επιφάνεια! Κατέβασε το μεγάλο κάδρο της γιαγιάς και κάνε τον τοίχο του σπιτιού το πιο “κόζι” home cinema.

Δύο σε ένα…

Τώρα έχεις στα χέρια σου ένα εργαλείο που με έξυπνο και διασκεδαστικό τρόπο σου επιτρέπει να μοιράζεσαι τη δράση με όλους, όπου και αν βρίσκεσαι τις φετινές γιορτές!

Απαθανάτισε τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σε βίντεο εκπληκτικής λεπτομέρειας με ήχο surround 5,1 ή σε καθαρές φωτογραφίες 3.3 Mpixels και πρόβαλλε τις σε τοίχους, ταβάνια ή οποιαδήποτε άλλη επίπεδη επιφάνεια όταν δεν υπάρχει τηλεόραση στο χώρο που βρίσκεστε για να συνδεθείτε! Γιατί τώρα με τη Sony Handycam HDR-PJ10E τραβάς και μοιράζεσαι τις μοναδικές σας στιγμές εύκολα και γρήγορα με όλη την παρέα!

Μάθε τα επιπλέον χαρακτηριστικά της στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε