Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Το “εφοπλιστικό” love story του Μιχάλη και της Μελίνας!

Ο έρωτας του Μιχάλη Χανδρή και της Μελίνας Τραυλού μετρά δύο χρόνια …

Ο έρωτας του Μιχάλη Χανδρή και της Μελίνας Τραυλού μετρά δύο χρόνια. Το γνωστό ζευγάρι διακρίνεται για την ευγένεια, την κομψότητα και την απλότητα του. Οι δύο τους αν και κρατούν τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ναυτιλίας.

 Ο Μιχάλης Χανδρής  είναι πλοιοκτήτης με διεθνή επιχειρηματική δράση και στο real estate. Προέρχεται από μεγάλη ναυτιλιακή οικογένεια που ξεκίνησε από τον παππού του το 1915. Εως το 1976 ο Όμιλος Χανδρή διαχειριζόταν τον μεγαλύτερο στόλο κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο. Η Μελίνα Τραυλού είναι κόρη του κεφαλλονίτη εφοπλιστή Νίκου Τραυλού. Εδώ και χρόνια διευθύνει με μεγάλη επιτυχία την εταιρεία του πατέρας της. 

Στο βιογραφικό τους έχουν επίσης και από ένα γάμο και ένα διαζύγιο. Οι δυό τους όποτε βρίσκουν χρόνο το αφιερώνουν στα παιδιά τους. Η Μελίνα Τραυλού στον μοναχογιό της, από τον πρώτο της γάμο και ο Μιχάλης Χανδρής στην καλλονή κόρη του Μαριέττα, που διαπρέπει στην wall street. To ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή του εμφάνιση στον γάμο του πρίγκιπα Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ τραβώντας όλα τα φλας πάνω του.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε