Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το εξώδικο της Ελένης Μενεγάκη για τις φωτογραφίες

Η ξανθιά παρουσιάστρια κινήθηκε δικαστικά εναντίον του δημοσιογράφου που έφερε στο φως της δημοσιότητας τις φωτογραφίες. Τι απαντά ο ίδιος;

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε δηλώσει, αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της με την βοήθεια της δικαιοσύνης. Έστειλε λοιπόν εξώδικο στον δημοσιογράφο Βασίλη Γραμμένο, σύμφωνα με το οποίο την προσέβαλλε ως επαγγελματία, άνθρωπο και -κυρίως- μητέρα με τις δηλώσεις του στην εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”.

“Επί μήνες ανέχομαι σιωπηλά  μια αδικαιολόγητη, βάναυση και καταχρηστική παραβίαση του ιδιωτικού βίου μου, η οποία έχει προκαλέσει τεράστια ηθική βλάβη όχι μόνο σε μένα, αλλά και στα ανήλικα παιδιά μου. Προφανώς, αφού και εσείς συμμετείχατε σε αυτήν την επίθεση, θεωρείτε ότι όλα σας επιτρέπονται και ότι για όλα θα παραμείνετε, στο διηνεκές, ατιμώρητος”, αναφέρει ανάμεσα σε άλλα η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης.

“Φτάσατε στο σημείο να ισχυριστείτε ότι χρησιμοποιώ τα ίδια μου τα παιδιά (λέγοντας ότι θα τα κουβαλάω μαζί μου), προκειμένου να αποτρέψω εσάς και τους ομοίους σας από την, κατά τη γνώμη σας, επιτρεπόμενη ατιμώρητα συνέχιση των προσβολών της ιδιωτικής μου ζωής”, συνεχίζει στο εξώδικό της η Ελένη, όπως αποκαλύπτει το Star.

Η προσβολή που έχει δεχθεί η Eλένη Μενεγάκη από τον συγκεκρομένο δημοσιογράφο, μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών, την οδήγησε στο να διεκδικήσει νόμιμη αποζημίωση της οποίας το ποσό θα διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό.

“Ήμουν από τους πρώτους που έβγαινα και έλεγα ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει σχέση και ότι δεν έχει σχέση με τον κ. Παντζόπουλο. Με κατηγόρησαν μάλιστα ότι είμαι το γραφείο τύπου της Μενεγάκη”, απαντά ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή “Πρωινή Μελέτη”.

“Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε σύγχυση και αυτό το δείχνουν οι κινήσεις της. Όσο ήταν με τον Γ. Λάτσιο δεν τα έκανε αυτά. Θεωρώ ότι τώρα έχει γύρω της κακούς συμβουλάτορες. Κάνει κακό στον εαυτό της”, συνεχίζει ο Βασίλης Γραμμένος.

 

Τέλος, δηλώνει για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κινηθεί νομικά: “Η κα Μενεγάκη μας είδε που την βγάλαμε φωτογραφίες. Αν ήθελε να μην δημοσιοποιηθούν, όπως γνώριζε πώς να με βρει στην ΙΜΑΚΟ και να μου στείλει το εξώδικο, θα μπορούσε να είχε στείλει ένα εξώδικο για να μην δημοσιευτούν αυτές οι φωτογραφίες”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε