Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Το ήξερες ότι τα γαλακτοκομικά “ξετρυπώνουν” το λίπος και επιταχύνουν τη διάλυσή του;

Το ήξερες ότι τα γαλακτοκομικά “ξετρυπώνουν” το λίπος και επιταχύνουν τη διάλυσή του;

Ήπιες το γάλα σου σήμερα; Όχι, δεν έκανες ταξίδι πίσω στο χρόνο, τότε που η μαμά σου σε πίεζε να πιεις γάλα! Τα γαλακτοκομικά είναι απαραίτητα σε κάθε ηλικία.

Ήπιες το γάλα σου σήμερα; Όχι, δεν έκανες ταξίδι πίσω στο χρόνο, τότε που η μαμά σου σε πίεζε να πιεις γάλα! Τα γαλακτοκομικά είναι απαραίτητα σε κάθε ηλικία. Και μάλιστα, πρέπει να ξέρεις πως μια σωστή ποσότητα από το αγαπημένο σου τυράκι θα κάψει το λίπος και θα κάνει τη δίαιτα πολύ πιο εύκολη. Και φυσικά θα προστατέψει τα κόκαλα, θα δώσει λάμψη στο χαμόγελό σου και θα σε κάνει πιο δυνατή απέναντι σε κάθε ίωση και κρύωμα!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ

Είναι αλήθεια! Η σωστή ποσότητα γάλακτος, ένα λογικό κομμάτι απολαυστικό τυρί ή ένα γιαουρτάκι δουλεύει στο σώμα “ξετρυπώνοντας” το λίπος και επιταχύνοντας τη διάλυσή του. Εντυπωσιακό;

“Tα τελευταία χρόνια τόσο το ασβέστιο όσο και τα άλλα συστατικά των γαλακτοκομικών, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στη μείωση του κινδύνου για παχυσαρκία” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου. 

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε