Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Το καινούριο στήθος της Σάσας Μπάστα!

Η όμορφη ξανθιά μιλάει για την εσπευσμένη εισαγωγή της στο νοσοκομείο και για το λόγο που άλλαξε το στήθος της.

Η Σάσα Μπάστα έκανε επέμβαση στο στήθος την περασμένη Παρασκευή καθώς εντόπισαν οι γιατροί της ένα εσωτερικό τραύμα που φαίνεται να προήλθε από το πρόσφατο τροχαίο ατύχημα που είχε. Η επέμβαση έγινε επιτυχώς από τον πλαστικό χειρούργο Γιώργο Βασιλάκο κι η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

“Δεν έκανα ποτέ πλαστική στο στήθος. Δεν είχα καμία ανάγκη να το μεγεθύνω ή να το ανορθώσω. Το στήθος μου ήταν πάντα υπέροχο. Είμαι μόλις 21 χρονών και όσοι με έχουν δει σε τολμηρές φωτογραφήσεις μου αντιλαμβάνονται ότι δεν το είχα ποτέ ανάγκη “,δηλώνει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Down Town. 
 
Παρόλα αυτά αισθητική επέμβαση στο στήθος της προέκυψε λόγω της τομής που επήλθε από την αφάιρεση του μορφώματος. “Το κενό αυτό έπρεπε να αποκατασταθεί άμεσα κι ο πλαστικός χειρούργος έκανε άριστα τη δουλειά του”, εξηγεί η Σάσα. 

“Αναγκαστικά, λόγω της επέμβασης, το στήθος μου αυξήθηκε ελάχιστα. Μόλις ένα νούμερο. Μου αρέσει το αποτέλεσμα, είναι πολύ όμορφο!”, υποστηρίζει η ίδια αποκαλύπτωντας ότι αυτός που άγγιξε πρώτος το καινούριο της στήθος ήταν η μητέρα της και μετά οι φίλες της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε