Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Το «κουνελάκι» έγινε… λαγός!

REUTERS
Με ελαφρά την έκανε λίγο πριν τον γάμο το “κουνελάκι” του Χιου Χέφνερ αφήνοντας τον με το στόμα ανοιχτό!

Τι κι αν τον άφησε στα κρύα του λουτρού, για έναν πολύ νεώτερό του, µόλις λίγες µέρες πριν ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας; Ο 80χρονος ιδρυτής του περιοδικού «Πλέιµποϊ» Χιου Χέφνερ αντιµετώπισε µε αξιοπρέπεια την ακύρωση του γάµου του µετά της 25χρονης ξανθής καλλονής Κρίσταλ Χάρις.
 
Τέσσερις ώρες αφότου ανακοίνωσε ο ίδιος το γεγονός µέσω twitter, φαίνεται πως ο Χέφνερ το είχε ήδη φιλοσοφήσει. Προγραµµάτισε λοιπόν, αφού το Σάββατο δεν θα παντρευτεί, να δει την ταινία «Η νύφη το ‘σκασε». Αν όµως κάτι πραγµατικά στοίχισε στον Χέφνερ από τη µαταίωση αυτού του γάµου,όπως ο ίδιος εξοµολογήθηκε στο twitter, δεν ήταν που έχασε τη σύντροφό του, αλλά τον αγαπηµένο του φίλο Τσάρλι, ένα κόκερ σπάνιελ.
 
«Ο χωρισµός µε πλήγωσε. Καλύτερα όµως τώρα, παρά µετά τον γάµο», παραδέχεται. Η Χάρις, πάλι, που επί µήνες βροντοφώναζε τον πραγµατικό έρωτά της για τον Χέφνερ, αρνείται κατηγορηµατικά ότι παράτησε τον µέλλοντα σύζυγό της για τον συνοµήλικό της Τζόρνταν Μακ Γκρόου. «Ηταν ένας φιλικός χωρισµός και θα παραµείνουν δύο καλοί φίλοι», υποστηρίζει ο µάνατζέρ της. Το ζευγάρι, που είναι µαζί από το 2008, ανακοίνωσε ότι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης τα περασµένα Χριστούγεννα.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε