Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Το λιλιπούτειο savoir vivre

 Το λιλιπούτειο savoir vivre
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 27.12.2012 | 15:45

tlife

Το να μάθουμε τα μικρά παιδιά καλούς τρόπους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά τώρα τις γιορτές, που οι φίλοι και οι συγεννείς σάς καλούν στα σπίτια τους ή τους δέχεστε στο δικό σας, τρέμετε για τη συμπεριφορά των παιδιών σας!

Το να μάθουμε τα μικρά παιδιά καλούς τρόπους δεν είναι καθόλου απλή και εύκολη υπόθεση. Ειδικά τώρα τις γιορτές, που οι φίλοι και οι συγεννείς σάς καλούν στα σπίτια τους ή τους δέχεστε στο δικό σας, τρέμετε για τη συμπεριφορά των παιδιών σας!

Savoir vivre... forever!

«Κάθε φορά που είναι να φάμε σε κάποιο φιλικό σπίτι, συνήθως παίρνω μαζί μου το φαγητό του 4χρονου γιου μου, αλλιώς δεν αγγίζει τίποτα. Το χειρίζομαι λάθος;».
Σας φαίνεται οικεία η περίπτωση; Φοβάστε ότι και αυτές οι γιορτές θα είναι επεισοδιακές; Αγαπητή «απελπισμένη» μαμά, δεν το χειρίζεστε λάθος! Καταρχάς αυτή είναι μια ηλικία που πολλά παιδιά δείχνουν να «πειραματίζονται» με το φαγητό, είτε αρνούμενα να φάνε είτε τρώγοντας πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Το να πιέσετε το παιδί ή να το απειλήσετε ότι ή θα φάει τη γαλοπούλα της γιαγιάς ή θα μείνει νηστικό είναι σαν να προκαλείτε τη μοίρα σας! Φυσικά και θα επιλέξει να μείνει νηστικό! Μάλιστα θα έχετε ίσως ήδη ανακαλύψει ότι η δύναμη της θέλησής του είναι εξαιρετικά ισχυρή και μπορεί να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα!

10 tips για να φάτε έξω... με τρόπους!

 Μάθε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο