Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Το μουσικό γεγονός της χρονιάς: Mad Video Music Awards!

Ο Σάκης Ρουβάς ο μεγάλος νικητής της βραδιάς με 4 βραβεία

Δείτε λεπτό προς λεπτό την απονομή των μουσικών βραβείων, που πραγματοποιήθηκαν για έβδομη συνεχή χρονιά, στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do.

01:31 Ο Θέμης Γιωργαντάς αποχαιρετά το κοινό στην ολοκλήρωση της έβδομης απονομής των βραβείων. Το επόμενο ραντεβού είναι στις 23 Ιουνίου που θα μεταδωθούν τα βραβεία μαγνητοσκοπημένα από την συχνότητα του Alpha.

01:20 “Το Καλοκαίρι Μου” από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με χορογραφία που συμμετέχει ολόκληρο το στάδιο για να κλήσει η φετινή απονομή.

01:14 Για την τελευταία κατηγορία “καλύτερο video clip pop” ανεβαίνουν στην σκηνή ο Γιώργος Λεβέντης με τον Νίκο Μουρτίδη και δίνουν το βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου.

01:10 Stavento και Ζέτα Μακρυπούλια on stage τραγουδούν “Σαν έρθει η μέρα”!

01:00 Επόμενη κατηγορία “καλλιτέχνης της χρονιάς” και ανεβαίνουν στην σκηνή η Ναταλία Γερμανού με τον Σάββα Πούμπουρα να δώσουν το βραβείο στον Σάκη Ρουβά.

00:52 H Inna επάνω στην σκηνή τραγουδά “Hot/Amazing”!

00:48 “Καλύτερο ντουέτο-συνεργασία” είναι η κατηγορία και ανεβαίνει στην σκηνή η Καλομοίρα με τον Νίκο Μουτσινά να δώσουν το βραβείο στους Τάμτα και Σάκη Ρουβά.

00:43 Oι Μέλισσες με τον Μύρωνα Στρατή τραγουδούν “Πριν Μας Δει Κανείς/Κρυφά”.

00:38 H Τατιάνα Στεφανίδου θα δώσει για δεύτερη χρονιά το βραβείο “γυναίκα καλλιτέχνης της χρονιάς” στην Δέσποινα Βανδή.

00:29 Oι Onirama και οι Playmen σε ένα remix του “Ότι δεν έχεις/Together Forever” με special featuring την Έλενα Παπαρίζου!

00:27 Η κατηγορία “άνδρας καλλιτέχνης της χρονιάς” βρίσκει νικητή τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παραλαμβάνει το βραβείο από την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Φωκά Ευαγγελινό.

00:19  Professional Sinnez με Ελεωνόρα Ζουγανέλη το επόμενο live με ένα τραγούδι έκπληξη, “Faith/Θα Τρελαθώ”.

00: 14 H κατηγορία “video clip Mad Greekz” από τον Μάνο Γαβρά και τον Δημήτρη Βλάχο δίνει βραβεί στην νατάσα Θεοδωρίδου.

00:05 Δέσποινα Βανδή live στη σκηνή των Mad με την επιτυχία της “Κορίτσι Πράμα” σε μία διαφορετική version ενώ ερμηνεύει ζωντανά τοτραγούδι “Κομμάτι από την καρδιά σου” από τον τελευταίο της δίσκο.

00:01 Η κατηγορία “Mad radio 106.2 track of the year” με τους ραδιοφωνικούς παρουσιαστές του Mad, Mappes και Μαίρη, δίνουν το βραβείο στον Rous.

23:55 Nivo μαζί με τους N’ Dubz από την Μεγάλη Βρετανία και “Let me be” στη σκηνή.

23:50 H Κατερίνα Καραβάτου, ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Μιχάλης Ζαμπίδης για την κατηγορία “καλύτερο video clip πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη” βραβεύουν τις Μέλισσες.

23:45 Τάμτα και Ησαΐας Ματιάμπα στη σκηνή με το “Egoista”.

23:41 H Τζένη Μπαλατσινού και ο Λάκης Γαβαλάς θα δώσουν το βραβείο για το “fashion icon σε video clip” στον Σάκη Ρουβά.

23:33 Ο Θέμης Γιωργαντάς σαν καλός οικοδεσπότης της βραδιάς κατεβαίνει στις κερκίδες και μιλάει με τον Σάκη Ρουβά, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Έλενα Παπαρίζου και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

23:29 Η Κατερίνα Αυγουστάκη με τον Γάλλο Gregoire τραγουδούν το “Toi Et Moi”.

23:23 Δούκισσα Νομικού και Γιάννης Σπαλιάρας για την κατηγορία “sexy video clip” δίνουν βραβείο στην Έλενα Παπαρίζου. Συνολικά έχει κερδίσει 14 βραβεία, πιο πολλά από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη.

23:18 H Καλομοίρα μαζί με τον Fatman Scoop στη σκηνή τραγουδούν το “Please Don’t Break My Heart”.

23:13 H Μαρία Μπακοδήμου και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μαζί στην σκηνή για το επόμενο βραβείο. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Το βραβείο “στίχος-ατάκα” παίρνει ο Πάνος Κιάμος, o οποίος παραλαμβάνει πρώτη φορά βραβείο στο θεσμό των Mad.

23:08 Οι Hurts επάνω στη σκηνή για το επόμενο live ερμηνεύουν “Wonderful life”.

23:02 Η Βίκυ Καγιά και ο Νίκος Παπαδάκης για την κατηγορία “καλύτερο συγκρότημα” θα δώσουν το βραβείο στους Onirama.

22:55 Για την “καλύτερη σκηνοθεσία video clip” ανεβαίνουν η Φαίη Σκορδά και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης να δώσουν βραβείο στον Κωνσταντίνο Ρήγο.

22:52 Dan Balan και Ελένη Φουρέιρα τραγουδούν Chica Bomb.

22:47 Οι Καραμεροχαριτάτοι για την απονομή του “καλύτερο video clip hip hop” στους Vegas.

22:43 Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίζεται στη σκοτεινή σκηνή με την κιθάρα του και τραγουδά το “Εμένα θες”. Το κομμάτι της σκηνής που ερμηνεύει ο Σάκης σηκώνεται και το κοινό τον αποθεώνει.

22:39 Γρηγόρης Αρναούτογλου και Πάνος Μουζουράκης θα δώσουν το “καλύτερο video clip alternative” στους Locomondo.

22:34 Τα Κόκκινα χαλιά με τους Pale faces στη σκηνή τραγουδούν “Γύρισε στη φύση/Why Don’t You Get A Job”!

22:31 H Σίσυ Χρηστίδου και ο Γιώργης Λαμπαθάκης θα δώσουν το βραβείο “καλύτερο έντεχνο video clip” στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

22:26 H Ήβη Αδάμου και οι Otherview είναι το δεύτερο live της βραδιάς με το “Last Kiss”.

22:23 Το βραβείο “καλύτερο ροκ video clip” θα δώσουν οι Sunrise Avenue στον Μύρωνα Στρατή.

22:17 Στη σκηνή ο Κώστας Μαρτάκης με τους Vegas.

22:15 To πρώτο βραβείο “καλύτερο video clip pop” θα δώσει ο Νίκος Βουρλιώτης στον Σάκη Ρουβά!

22:05 Ο Θέμης Γεωργαντάς καλοσωρίζει το κοινό στην απονομή των βραβείων. Το πρώτο live είναι η Έλενα Παπαρίζου με το κομμάτι “Dancing without music”.

21:30 Ξεκίνησε η βραδιά με χορευτές που εμφανίστηκαν επάνω στη σκηνή και τον Δημήτρη Ουγκαρέζο να προετοιμάζει το κοινό. Έναν ιδιαίτερο ρόλο θα έχει απόψε μαζί με την Λυδία Παπαιωάννου. Θα σχολιάζουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, όσα θα συμβαίνουν στη σκηνή αλλά και στις κερκίδες! Όπως εύστοχα είπε και ο Θέμης Γεωργαντάς, θα παραστήσουν τους παππούδες του “Muppet Show”. 

19:44 Οι Stavento τραγουδάνε τις επιτυχίες τους λίγο πριν την έναρξη της απονομής των βραβείων ενώ στο κόκκινο χαλί καταφθάνουν οι πρώτοι διάσημοι.

19:24 Ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος έξω από το γήπεδο είναι ενθουσιασμένος.

18:38 Στη σκηνή είναι οι Ska Bangies ενώ σε λίγο θα ανέβει ο Rous.

18:12 Ο Νίκος Μίχας τραγουδάει live το “Λιωμένο παγωτό” στο Preshow.

17: 40 Οι πόρτες άνοιξαν για να ξεκινήσει το Generation Mad Fest. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους για να μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία του κόκκινου χαλιού και να πάρουν μία μικρή γεύση από την κυρίως βραδιά.

Η λαμπερή διοργάνωση θα γίνει στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο στις 21:30 και θα είναι όλοι εκεί! 

Κάθε χρόνο περισσότερα από 100.000 άτομα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους video clip μεταξύ των κατηγοριών των βραβείων και να αναδείξουν τους νικητές με το δικαίωμα ψήφου να ανήκει αποκλειστικά στο κοινό. Η εκδήλωση είναι sold out καθώς πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες να βραβεύονται αλλά και να τραγουδάνε επάνω στην σκηνή. Στη μεγάλυ βραδιά δεν θα λείψουν και μεγάλα ονόματα από την διεθνή μουσική σκηνή.

Εκτός από τους ανθρώπους της μουσικής όμως, στην απονομή θα βρεθούν όπως κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz. Για την ακρίβεια 51 καλλιτέχνες θα περάσουν συνολικά από τη σκηνή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε