Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Το μυστικό του Αλκαίου στο Όσλο

Ο τραγουδιστής θα ανέβει απόψε στην σκηνή του Όσλο για τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision.

Ο Γιώργος Αλκαίος θα έχει μαζί του, εκτός από τις ευχές όλων μας, και το εθνικό μας σύμβολο, την ελληνική σημαία που δεν αποχωρίζεται καθόλη την διάρκεια της παραμονής του στην Νορβιγική πρωτεύουσα. Η σημαία αυτή, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, είναι η ίδια που κρατούσε η Έλενα Παπαρίζου το 2005 με την χρυσή συμμετοχή της “Number One”. 

Την γαλανόλευκη αυτή την είχε φυλαγμένη η στιχουργός του κομματιού, Ναταλία Γερμανού, και την εμοιστεύτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στον φίλο της Γιώργο Αλκαίο. Η σημαία έφτασε στα χέρια του τραγουδιστή με την υποσημείωση να την ξαναεπσιτρέψει με την πρώτη θέση. 

Μαζί του όμως έχει όμως και το προσωπικό του γούρι που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ και σε κανέναν ποιο είναι. Πρόκειται για ένα αντικείμενο κατά πάσα πιθανότητα της γιαγιάς του που έχασε πρόσφατα κι επειδή είναι προληπρικός δεν θέλει να το αποκαλύψει για να μην χαλάσει την τύχη που του φέρνει.

Τα μέλη του fan club της Eurovision του έκαναν δώρο, κατά την διάρκεια του party που διοργάνωσαν προς τιμήν τους, ένα ταξιδιωτικό σάκο νορβηγικής μάρκας για να φέρει το πρώτο βραβείο στην Ελλάδα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε