Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το νέο κορίτσι του “Φώτης και Μαρία: Live” στο TLIFE!

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι το φρέσκο πρόσωπο στην χιουμοριστική εκπομπή του Star. Μιλώντας στο TLIFE μοιράστηκε τα συναισθηματά της..

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ένα μία από τους παρουσιαστές του Mad και αν και έχει μικρή πορεία μέσα στο χώρο ωστόσο έχει καταφέρει να ξεχωρίσει. Το λαμπερό χαμόγελό της και ο αυθορμητισμός της είναι αυτά που την χαρακτηρίζουν πέρα από την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση. Η ίδια έχει καταφέρει σιγά σιγά να εξελιχθεί και να φτάσει σήμερα να είναι σε ένα μεγάλο κανάλι δίπλα στην Μαρία Μπακοδήμου και στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

“Πραγματικά ήταν μία εξέλιξη στην επαγγελματική μου ζωή που δεν την είχα προγραμματίσει”, υποστηρίζει η Έβελυν για την νέα της συνεργασία με το Star. “Νιώθω πολύ τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ με όλο το team της εκπομπής. Είναι φοβεροί επαγγελματίες, με μεγάλη εμπειρία και πάνω απ’ όλα καλά παιδιά! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και πιστευώ αυτό φαίνεται!”, συνεχίζει.

Η συνεργασία της με τον Φώτη και την Μαρία είναι “πολύ fun”, όπως χαρακτηριστικά μας λέει. “Περνάω πολύ καλά, έχουν χιούμορ κι εκπληκτικές ιδέες, ποτέ δεν στερεύουν. Παρόλο που περάσαμε μία περίοδο πολύ stress γιατί ήταν η προετοιμασία της εκπομπής για να βγούμε αέρα, δεν ένιωσα ούτε μιά στιγμή ανασφαλής κι αυτό οφείλεται στα παιδιά είμαι ευγνώμων”, αναφέρει η ίδια.

Θα ήθελε να παρουσιάσει δική της πρωινή εκπομπή; “Βαριέμαι εύκολα και οτιδήποτε καινούριο, διαφορετικό που δεν έχω ζήσει, σίγουρα με ενθουσιάζει και θέλω να δοκιμαστώ σε αυτό! Γι’ αυτό και προσπαθώ κάθε μέρα στην δουλειά μου να δοκιμάζω κάτι που δεν έχω ξανακάνει!” Ωστόσο τονίζει πως δεν είναι παιδί των μεγάλων αλλαγών γιατί δένεται όταν είναι σε ένα ωραίο περιβάλλον χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τεστλαρει τιν εαυτό της κάθε μέρα σε κάτι καινούριο. Όσο για το που πιστεύει ότι θα ήταν καλύτερη δηλώνει: “Μιλάω πάντα με πράξεις. Ο χρόνος θα δείξει. Θέλω να απολαύσω την νέα μου συνεργασία προς το παρόν!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε