Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ντουέτο της Ρούλας Κορομηλά με τον Κώστα Μαρτάκη!

Από ένα τηλεοπτικό show ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να φτάσει στην κορυφή, δίπλα σε αξιόλογους ανθρώπους.

Ο Κώστας Μαρτάκης από τα πρώτα του βήματα είχε στο πλευρό του τον Ηλία Ψινάκη ο οποίος βοήθησε την καριέρα του να απογειωθεί. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε στο μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα “Dream show” κι από τότε συνεργάζονται στενά.

“Ακούω με προσοχή τις συμβουλές του και γελάω απίστευτα με το χιούμορ του. Είναι πολύ σκληρός στη συνεργασία αλλά πολύ απολαυστικός στην παρέα. Το σπουδαιότερο χαρακτηριστικό του πάντως είναι ότι είναι πολύ καλός φίλος”, δηλώνει ο τραγουδιστής στην εφημερίδα Espresso.

H Ρούλα Κορομηλά είναι ένα ακόμα από τα αγαπημένα του πρόσωπα: “Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο της ελληνικής τηλεόρασης και με τιμή μπορώ να πω ότι είναι φίλη μου και αγαπημένο μου πρόσωπο.” Μάλιστα, σε λίγες μέρες θα έχουν μία μουσική συνεργασία αφου θα τραγουδήσουν μαζί ένα καινούριο τραγούδι.

“Η αλήθεια είναι ότι στην πρόσφατη ραδιοφωνική μας συνέντευξη μου πρότεινε να κάνουμε ένα ντουέτο ειδικά για το “Greek Idol” και να το παρουσιάσουμε σε ένα live μαζί με τα δικά μου τραγούδια. Βέβαια και είπα ναι, το μόνο που μένει τώρα είναι να βρούμε το τραγούδι”, εξήγησε ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο ίδιος αυτή την περίοδο ασχολείται κυρίως με την προώθηση της τελευταίας πλατινένιας δισκογραφικής δουλειάς “Πιο κοντά”. Έχοντας βάλει σε κάποιο δρόμο την καριέρα του είναι έτοιμος πια να ερωτευτεί: “Νιώθω ότι είμαι έτοιμος για μια νέα σχέση. Βέβαια, τον έρωτα δεν τον προγραμματίζεις, απλώς σου τυχαίνει”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε