Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

To “όχι” της βασίλισσας της Αγγλίας, στην Μadonna!

To “όχι” της βασίλισσας της Αγγλίας, στην Μadonna!
Έξω φρενών είναι η Μαντόνα μετά την άρνηση της βασίλισσας της Αγγλίας να δώσει άδεια για να γίνουν τα γυρίσματα της νέας της ταινίας σε βασιλικό έδαφος.
 
Η Μαντόνα στη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα ζήτησε τη βοήθεια της Αγγλίδας βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Η βασίλισσα της ποπ σκηνοθετεί αυτήν την περίοδο μια ταινία που αφορά το σκάνδαλο του 1936 που ενέπλεκε τον Εδουάρδο VIII με την χωρισμένη Αμερικανίδα Wallis Simpson.
 
Έτσι και ζήτησε από τη βασιλική οικογένεια την άδεια για να γυριστούν κάποια πλάνα σε βασιλικό έδαφος. Παρά την παράκληση της διάσημης τραγουδίστριας, η οποία έστειλε μέσω των αρμοδίων των δημοσίων σχέσεων επιστολή, η απάντηση ήταν αρνητική.
 
 Η επιστολή των συνεργατών της Μαντόνα έλεγε τα εξής: “Η Madonna ενδιαφέρεται να γυρίσει μια ταινία όσο αυθεντική μπορεί να γίνει και θα ήταν ευγνώμων εάν της επιτρεπόταν να γυρίσει σκηνές σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Αγαπάει το Ηνωμένο Βασίλειο και τρέφει την υψηλότερη εκτίμηση προς την Βασίλισσα”.
 
Η ψυχρή απάντηση του βασιλικού εκπροσώπου ήρθε σαν κεραμίδα στο κεφάλι της Μαντόνα, και την έκανε έξαλλη. Ο εκπρόσωπος της Ελισάβετ έλεγε : «Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιο λόγο η Μεγαλειότητά της να κάνει κάποια εξαίρεση, ειδικά για μια ταινία που αφορά την Wallis Simpson».
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε