Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το party για τον μεγάλο τελικό του Ταλέντου και όσα έγιναν στα παρασκήνια! Φωτογραφίες

Το party για τον μεγάλο τελικό του Ταλέντου και όσα έγιναν στα παρασκήνια! Φωτογραφίες

Νικητής αναδείχθηκε ο 14χρονος Στέλιος Λεγάκης…

Το επιτυχημένο talent show του ANT1 «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έριξε αυλαία την Δευτέρα το βράδυ! Οι 12 φιναλίστ που συμμετείχαν, μας εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, διεκδικώντας την πρώτη θέση!

Μετά το τέλος του live ο Χρήστος Φερεντίνος, η κριτική επιτροπή, οι συμμετέχοντες, οι συντελεστές και η παραγωγή, άφησαν πίσω την κούραση και γιόρτασαν το μεγάλο φινάλε μ’ ένα ξεχωριστό πάρτι, διασκεδάζοντας όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Νικητής αναδείχτηκε ο 14χρονος Στέλιος Λεγάκης, ο οποίος με την ερμηνεία του στο τραγούδι, έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και κέρδισε την πρώτη θέση, καθώς και τις 20.000 ευρώ! 

Ένας ακόμη κύκλος του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ολοκληρώθηκε! Από την πρεμιέρα του δημοφιλούς show του ΑΝΤ1, έως το λαμπερό φινάλε παρακολουθήσαμε δεκάδες μοναδικούς performers που μας εντυπωσίασαν, μας συγκίνησαν, μας μάγεψαν, μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. Κατά την διάρκεια του τελικού, τα πειράγματα, οι πλάκες και τα αστεία ανάμεσα στα μέλη τς επιτροπής δεν σταμάτησαν.

Πάρε μία γεύση από όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια και στο party:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε