Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Το πιο καλοκαιρινό menu της εβδομάδας! Μια δροσερή συνταγή για κάθε ημέρα…

Δώσε στην ημέρα σου τη γεύση του καλοκαιριού με πιάτα που ταιριάζουν με τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και την προσπάθειά σου να διατηρήσεις τα κιλά σου εν όψει παραλίας!

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά… μια ακόμη καλοκαιρινή ημέρα που σε φέρνει όλο και πιο κοντά στις διακοπές, τη χαλάρωση, τις βουτιές στην παραλία. Δώσε στην ημέρα σου τη γεύση του καλοκαιριού με πιάτα που ταιριάζουν με τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και την προσπάθειά σου να διατηρήσεις τα κιλά σου εν όψει παραλίας!

Κάνε κλικ επάνω στη συνταγή που σε εμπνέει, προκειμένου να δεις τι υλικά θα χρειαστείς και πως θα την ετοιμάσεις. Μην ξεχνάς πως μπορείς να την εκτυπώσεις και να την φυλάκεις στο αρχείο με τις αγαπημένες σου συνταγές από το TLIFE.

ΔΕΥΤΕΡΑ

Έχεις δοκιμάσει ποτέ κουσκούς; Αν όχι, ξεκίνα με αυτή εδώ τη συνταγή, όπως μας την έδωσε ο Chef Χριστόφορος Πέσκιας. Διάφορα λαχανικά και νόστιμο φυστίκη Αιγίνης θα δημιουργήσουν ένα πιάτο ιδανικό για την ζέστη και το καλοκαίρι!

ΤΡΙΤΗ

Παραδοσιακή συνταγή από την γειτονική Ιταλία. Μπόλικος μαϊντανός με αρκετό επίσης τυρί και διάφορα μυρωδικά.

Εμείς αλλάξαμε λίγο την συνταγή, για να είναι πιο ελαφριά, αλλά χωρίς να χάνει καθόλου από την ιδιαίτερη γεύση της.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Το φιλέτο σολομού είναι τόσο λαχταριστό που δεν χάνεις ευκαιρία να το δοκιμάσεις σε διάφορες παραλλαγές. Την Mel B τη θυμάσαι; Η πιο… αφρατούλα από το θρυλικό girlband των Spice Girls; Ε, αυτή η συνταγή είναι δικής της εμπνεύσεως.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια μοιράζεται μια ελαφριά συνταγή που λατρεύει να ετοιμάζει και απολαμβάνει χωρίς τύψεις μιας και έχει πολύ λίγες θερμίδες.

Δες στο TLIFE περισσότερες προτάσεις για το menu της εβδομάδας

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε