Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Το πιστεύεις ότι αυτή είναι η Π. Ζήνα; Κι έχουμε όλα τα info για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της!

Το πιστεύεις ότι αυτή είναι η Π. Ζήνα; Κι έχουμε όλα τα info για να αντιγράψεις το μακιγιάζ της!

Αυτό είναι το glamorous make up που όλες θέλουμε για τις γιορτές! Κι εδώ θα βρεις όλα τα backstage info για να το κάνεις κι εσύ!

Απεχθάνομαι τα κλισέ! Όμως, γι’ αυτή την φωτογράφιση αυτή η φράση ταιριάζει ακριβώς: Η Πέγκυ Ζήνα είναι πιο όμορφη από ποτέ! Με το τέλειο outfit, τα ιδανικά μαλλιά και το μακιγιάζ που όλες θα θέλαμε να έχουμε για τις γιορτές. Και μιας και μιλάμε για μακιγιάζ, βρίσκεσαι στην σωστή στήλη με τις πιο σωστές πηγές! Το αποτέλεσμα στο μακιγιάζ που βλέπεις εδώ έγινε από την make up artist, Ράνια Μπουντούρη με την οποία περάσαμε μισή ώρα στο τηλέφωνο ώστε να μου πει α-κρι-βώς πώς να αντιγράψουμε αυτό το make up. Όπως και με τον Στέφανο Μάλαμα, Advisor και Fashion Director του περιοδικού J’adore για το οποίο φωτογραφήθηκε η Πέγκυ Ζήνα. Και παρακάτω θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες!

Το μακιγιάζ της Πέγκυς Ζήνα: τι μας είπε η Ράνια Μπουντούρη
“To concept ήταν μια άλλη Πέγκυ Ζήνα που δεν έχουμε δει ποτέ. Και κάπως έτσι σκεφτήκαμε ότι δεν την έχουμε δει ποτέ με αυτό το στιλ της Charlize Theron!”, μου εξηγεί από την άλλη άκρη της γραμμής η Ράνια Μπουντούρη δίνοντάς μου παράλληλα κάποια backstage info: “Καταρχήν εγώ είχα κατά το παρελθόν συνεργαστεί με την Πέγκυ και όταν την ξαναείδα ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα. Έγινε και μανούλα και μου έβγαλε ένα πολύ γλυκό, γυναικείο, sexy look, κάτι που της είπα κιόλας, κι έτσι βασιστήκαμε πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε σε συνεργασία με τον art director την φωτογράφιση…

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε