Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

To πρώτο αραβικό εξώφυλλο με γυμνό μοντέλο!

Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 17.09.2011 | 20:49
Πρώτη δημοσίευση: 17.09.2011 | 17:40

tlife

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά γυναικείο περιοδικό να απεικονίζει μοντέλο να φοράει το μαγιό της.

Πολύ πρωτοποριακό για τον αραβικό κόσμο το πρώτο περιοδικό που φωτογραφίζει μοντέλο και το βάζει εξώφυλλο, να φοράει μόνο το μαγιό του. Αφού φωτογραφίες σε εφημερίδες και περιοδικά που αφήνουν να φαίνεται η πλάτη, η γάμπα ή οι ώμοι απαγορεύεται να έρθουν στην δημοσιότητα.

Η διευθύντρια του περιοδικού Lilac με έδρα το Ισραήλ, θεώρησε πως έχει φτάσει η ώρα να σταματήσει η λογοκρισία και να κάνει μία πρωτοποριακή κίνηση για τον Αραβικό λαό  βάζοντας στο εξώφυλο του περιοδικού το μοντέλο Huda Naccache με bikini.


H ίδια η διευθύντρια δήλωσε σε συνέντευξη της πως σκοπός του περιοδικού είναι να σπάσει τον κοινωνικό ρατσισμό ανάμεσα στους άντρες και της γυναίκες στη μέση ανατολή. Και νιώθει περήφανη που το lilac είναι το πρώτο περιοδικό που τολμάει να κάνει κάτι τέτοιο - πουθενά αλλού στις Αραβικές χώρες κανείς άλλος δεν έχει τολμήσει να κάνει μία τέτοια κίνηση.


Το μοντέλο με τη σειρά του δήλωσε πως στην αρχή είχε αμφιβολίες λόγο των κοινωνικών πρέπει και περιορισμών που επιβάλει η κουλτούρα της. Αλλά στην πορεία συνειδητοποιησε πως είναι επαγγελματίας μοντέλο και δεν έχει περιθώρια επιλογής. Πλέον δεν το μετανιώνει ούτε στιγμή αφού είναι περήφανη που είναι η πρώτη που βγάζει προς τα έξω τη νέα γυναίκα της μέσης ανατολής που είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη.

Η ίδια είπε επίσης πως για την κίνηση της αυτή ζήτησε την έγκριση των γονιών της αφού δεν κάνει τίποτα χωρίς πρώτα να πάρει την ευχή τους.
Δες περισσότερες φωτογραφίες στο TLIFE!

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο