Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Το shopping event του TLIFE συνεχίζει τις προσφορές του και σήμερα!

Σε περιμένουμε να σε γνωρίσουμε από κοντά και να κάνουμε μαζί shopping!!!

Η μεγάλη προσφορά του TLIFE για shopping με έκπτωση 30% και 50% συνεχίζεται. Από το πρωί τα κορίτσια του TLIFE σε περιμένουν σε όλα τα καταστήματα ρούχων της ISO για να τα γνωρίσεις και να επωφεληθείς από τις προσφορές μας.

Χθες όλη μέρα οι αγναγνώστριές μας βρέθηκαν σε όλα τα καταστήματα της Αθήνας. Μάλιστα ηΤατιάνα βρέθηκε στο κατάστημα Iso στο Avenue όπου δοκίμασε από τα ρούχα του καταστήματος! Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ σήμερα που είναι η δεύτερη μέρα του event (ωράρια καταστημάτων) καθώς θα είμαστε στα ISO και θα σε περιμένουμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις SMS γράφοντας ISO (KENO) ONOΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54991 (AUDIOTEX S.A Χρέωση 1.23€/SMS συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ) και θα λάβεις πίσω έναν εξαψήφιο κωδικό.

Από το κατάστημα Ιso στου Γκύζη

Από το κατάστημα Ιso στην Ηλιούπολη

Τα χειμερινά έχουν βγει ήδη από τη ντουλάπα σου, έχεις τσεκάρει τις ελλείψεις σου, έχεις αποφασίσει τι θα ψωνίσεις για τη φετινή σεζόν και το TLIFE σε συνεργασία με τα καταστήματα Iso σου δίνει την ευκαιρία να μειώσεις το μπάτζετ σου κατά 30%… Ακόμα και για 50%!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 και ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ τα κορίτσια του TLIFE πηγαίνουν για ψώνια…

 
Δύο μέρες γεμάτες shopping… για κορίτσια που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τα έξυπνα event! Ένα Shopping party σε συνεργασία με τα καταστήματα Iso στο οποίο μπορείς να ψωνίσεις ό, τι θέλεις από τη νέα, χειμερινή collection με 30% έκπτωση! 
 
Αυτόν θα δείξεις στο κατάστημα Iso που θα επιλέξεις και θα μειώσεις το κόστος των αγορών σου κατά 30%.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε