Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Το σκίτσο στην έκθεση του ιατροδικαστή του M.Jackson που προκαλεί σοκ!

Το σκίτσο στην έκθεση του ιατροδικαστή του M.Jackson που προκαλεί σοκ!

13 τρύπες και πολλά άλλα αποκαλύφθηκαν στην 51σέλιδη έκθεση του ιατροδικαστή…

… του Michael Jackson. Τα 38 συνολικά σημάδια στο σκίτσο, ήταν αυτά που προκάλεσαν αμέσως την  επίσημη απαγγελία  κατηγορίας για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, στο γιατρό του “βασιλιά” , Conrad Murrey.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”, στο σκίτσο υπάρχουν σημάδια από ενέσεις στον λαιμό, στα μπράτσα και τα πόδια, όπου αυτόματα γίνονται αποδείξεις εθισμού του τραγουδιστή και περιγράφονται λεπτομερώς στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό του. 

Ακόμη αποκαλύπτεται ότι τα «λιγοστά» μαλλιά του Τζάκσον «συνδέονταν με περούκα». Στο μπροστινό μέρος του κρανίου του, στο σημείο όπου φυτρώνουν τα μαλλιά, είχε γίνει τατουάζ με σκούρο μελάνι για να μη φαίνεται η φαλάκρα πάνω από το μέτωπό του. Τατουάζ είχε κάνει επίσης στα φρύδια και στις άκρες των βλεφάρων. «Στην περιοχή των χειλιών υπάρχει ένα ροζ τατουάζ», αναφέρεται στην έκθεση. Στο σώμα του Jakson υπήρχαν 13 σημάδια από ενέσεις και 38 σημάδια συνολικά. 

Ο 50χρονος τραγουδιστής πέθανε από θανάσιμη δόση του ισχυρού αναισθητικού προποφόλη, η οποία του είχε χορηγηθεί από τον γιατρό Murrey για να κοιμηθεί, όμως ήταν αρκετή για να αναισθητοποιήσει ασθενή εν όψει «μείζονος χειρουργικής επέμβασης», σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. H χορηγεία αυτή γίνεται κατόπιν αναισθησιολόγου κάτι που ο γιατρός Murrey δεν ήταν, αλλά έχει την ειδικότητα καρδιολόγου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε