Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

To super market που φροντίζει για σένα στην οικονομική κρίση…

To super market που φροντίζει για σένα στην οικονομική κρίση…

Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, ανακοινώνει την απόφαση της εταιρίας να συνδράμει με κάθε μέσο στην διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις κινήσεις του 2012.

Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα δυσκολεύουν για τα οικονομικά σου! Σκέφτεσαι ακόμη και το super market… Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, ανακοινώνει την απόφαση της εταιρίας να συνδράμει με κάθε μέσο στην διευκόλυνση της ζωής των καταναλωτών, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις κινήσεις του 2012.

“Κάτω οι τιμές”
Όπως όλο το περασμένο χρονικό διάστημα, με βάση το οποίο θα βρεις στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος συνεχείς μειώσεις τιμών σε εβδομαδιαία βάση, η Carrefour Μαρινόπουλος υποδέχεται την άνοιξη με το σύνθημα «Κάτω οι τιμές», το οποίο σηματοδοτεί μια επαναστατική έκπτωση σε 500 βασικά είδη μέχρι τις 4 Απριλίου.

Με ένα τεράστιο δίκτυο από 800 καταστήματα η Διοίκηση της Carrefour Μαρινόπουλος ανακοινώνει ότι το επιχειρηματικό της πλάνο και οι δραστηριότητές της θα βασιστούν εφεξής στην ανταπόδοση προς την κοινωνία με μεγάλες προσφορές και βοήθεια προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Ελπτώσεις για όλους, αλλά κυρίως για όσους το έχουν περισσότερο ανάγκη
Ο Όμιλος έχει ήδη επικοινωνήσει το τελευταίο τρίμηνο μεγάλες εκπτώσεις σε βασικά είδη δείχνοντας την πρόθεσή του να ελαφρύνει σημαντικά το καλάθι της Ελληνίδας νοικοκυράς. Συγχρόνως, την προηγούμενη εβδομάδα η Carrefour Μαρινόπουλος προχώρησε στην παροχή μιας σημαντικής προσφοράς της τάξεως του 10% σε όλα τα φρέσκα προϊόντα, η οποία απευθύνεται σε ανέργους, ηλικιωμένους και πολύτεκνους.

Προσφορές σε όλα τα είδη…
Οι μειώσεις τιμών που έχει ανακοινώσει η εταιρία τους τελευταίους μήνες περιλαμβάνουν την προσφορά βασικών προϊόντων στη μισή τιμή, 80% για την αγορά ίδιου προϊόντος ή 1+1 δώρο σε επιλεγμένα είδη.

«Η συγκυρία απαιτεί να λειτουργήσουμε με αίσθημα προσφοράς όπως περιμένει η κοινωνία από το μεγαλύτερο λιανεμπορικό Όμιλο της χώρας. Έχουμε τις υποδομές, το εκτόπισμα και το υπόβαθρο να πρωταγωνιστούμε
σε τέτοιες δράσεις» επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Carrefour Μαρινόπουλος κ. Jerome Loubere.

Παρά το μέγεθος της οικονομικής κρίσης, που έχει περιορίσει σημαντικά την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, η Carrefour Μαρινόπουλος θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται ανθρώπινα στις δυσκολίες της συγκυρίας, με προσφορές που δεν έχουν προηγούμενο.

Ο Όμιλος, που έχει περάσει σε μια νέα εποχή με την έλευση της νέας Διοίκησης, σύντομα θα επικοινωνήσει σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αρωγής όπως οφείλει να κάνει η μεγαλύτερη λιανεμπορική αλυσίδα της χώρας, που εξυπηρετεί κάθε μέρα το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών νοικοκυριών.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε