Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Το τραγούδι για την Ευγενία Μανωλίδου!

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι αφιερωμένο σε εκείνη θα ακούσουμε απόψε στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”…

από τον Ηλία Ψινάκη και τον Βαγγέλη Περρή. Η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town κάποιους από τους στίχους του τραγουδιού: “Όμως όλοι γουστάρουνε, έχουνε και μανία, τρελαίνονται όλοι να μισούν αυτή την Ευγενία”

 

“Χαίρομαι που οι τηλεθεατές με έχουν αποδεχτεί για αυτό που είμαι. Όταν λέω “με έχουν αποδεχτεί”, δεν εννοώ απαραίτητα ότι με βλέπουν γιατί τους αρέσω. Μπορεί να τους εκνευρίζω απίστευτα μερικές φορές, όμως κατά βάθος όλοι καταλαβαίνουν ότι προσπαθώ απλά να είμαι ο εαυτός μου και πάνω από όλα βασική μου προτεραιότητα είναι να τους κάνω να διασκεδάζουν, να ξεχνιούνται λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας, να ξεσπάνε τα νεύρα τους επάνω μου”, δήλώνει η Ευγενία σχολιάζοντας το τραγούδι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που την κατηγορούν και κάνουν αρνητική κριτική για το πρόσωπό της.”Εάν αυτό τους βοηθάει ψυχολογικά “ας με μισούν”. Εξάλλου, ξέρετε πόσο λίγη απόσταση χωρίζει την αγάπη από το μίσος. Τα όρια είναι δυσδιάκριτα. Μπορεί κάποτε να αλλάξουν γνώμη…”, συνεχίζει η ίδια.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε