Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

To τραπέζι της Κυριακής είναι έτοιμο… Πλήρες μενού για την 25η Μαρτίου!

To τραπέζι της Κυριακής είναι έτοιμο… Πλήρες μενού για την 25η Μαρτίου!

Το TLIFE σου δίνει 4 διαφορετικές παραλλαγές για σκορδαλιά, μοναδική συνταγή κροκέτας μπακαλιάρου και φυσικά μια gourmet επιλογή από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Άλλη μια μεγάλη γιορτή έρχεται και… όπως πάντα εμείς οι Έλληνες την τιμούμε με εκλεκτό φαγγητό. Η 25η Μαρτίου είναι η ημέρα του μπακαλιάρου με τη σκορδαλιά και εσύ θέλεις να είσαι από σήμερα έτοιμη για όλα! Α, και δεν θέλεις να περιοριστείς μόνο στο κλασικό, παραδοσιακό – και κατά τα άλλα νοστιμότατο πιάτο! Το TLIFE σου δίνει 4 διαφορετικές παραλλαγές για σκορδαλιά, μοναδική συνταγή κροκέτας μπακαλιάρου και φυσικά μια gourmet επιλογή από την Τατιάνα Στεφανίδου.

Άσπρες, Κόκκινες, Πράσινες, Καφέ!

Η παράδοση απαιτεί σκορδαλιά και δεν πρέπει να της… χαλάσεις χατίρι. Μην σε απασχολεί το σκόρδο. Έχουμε το μυστικό εδώ για να μην καταλάβει κανείς πως το τίμησες το τραπέζι του Ευαγγελισμού και φέτος. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τι μπορείς να κάνεις.

Όμως ένα τραπέζι για να έχει ποικιλία, χρώμα και αρμονία θέλει και λίγη φαντασία. Εκτός λοιπόν από την σκορδαλιά με πατάτα ή ψωμί, δοκίμασε μια πράσινη εκδοχή της με μπόλικο μαϊντανό και μια κόκκινη με γλυκό υπέροχο παντζάρι.

Δες όλες τις συνταγές στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε