Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Το βιβλίο της Ελεωνόρας Μελέτη!

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης μιλά πρώτη φορά για τα σχέδιά της να εκδώσει βιβλίο με πρόσωπα της showbiz. 

Η Ελεωνόρα Μελέτη ανοίγει το σπίτι της στη Σαρωνίδα για να υποδεχτεί την Μαρία Σταματέρη και τους τηλεθεατές σε μία συνέντευξη που αναμένεται να συζητηθεί.

 

Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή με τον με τον αγαπημένο της Γιάννη Ολζιέρσκυ. Ο γάμος όμως είναι κάτι που δεν περνάει καθόλου από το μυαλό της. “Γάμος και μια κοτρόνα που όταν την φοράω γέρνει στο δάχτυλο, δεν με αφορά… Το μόνο που θα σου πω είναι ότι δεν είμαστε παραδοσιακοί άνθρωποι”, δηλώνει η ίδια.

 

Η Ελεωνόρα έχει ήδη υπογράψει να μείνει για άλλα δύο χρόνια στο Star αλλά υποστηρίζει ότι πλέον δεν υπάρχουν τα συμβόλαια με τα πολλά λεφτά. Ίσως γι’ αυτό να πήρε την απόφαση να εκδώσει ένα βιβλίο, το οποίο γράφει εδώ και καιρό, με ιστορίες με από το χώρο του θεάματος. 

“Στόχος μου δεν είναι να εκθέσω κόσμο. Θα υπάρξουν άνθρωποι που όταν διαβάσουν κάποια αποσπάσματα θα έχουν τη «μύγα» που θα τους τρώει, γιατί θα «μυγιάζονται», θα ξέρουν πολύ καλά ότι θα μιλάω γι’ αυτούς”, εξηγεί η παρουσιάστρια για το βιβλίο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε