Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τόνια: “Αξίζει να προσπαθήσω; Μπορεί κάτι να αλλάξει; Γιατί δεν με διώχνει; Σεξ βρίσκει κι αλλού”

Τόνια: “Αξίζει να προσπαθήσω; Μπορεί κάτι να αλλάξει; Γιατί δεν με διώχνει; Σεξ βρίσκει κι αλλού”

Εδώ και πολλούς μήνες σας διαβάζω καθημερινά και ήρθε η ώρα να σας πω τη δική μου ιστορία…

Καλησπέρα στην παρέα!

Εδώ και πολλούς μήνες σας διαβάζω καθημερινά και ήρθε η ώρα να σας πω τη δική μου ιστορία…

Στη ζωή μου παίζει η σειρά Sex and the City και φυσικά έχω το ρόλο της Κάρι. Μπορεί να φαίνεται γελοίο κι όμως έχω πολλά κοινά μαζί της.

Εδώ και ενάμιση χρόνο υπάρχει στη ζωή μου κάποιος που έρχεται και φεύγει συνεχώς. Ποτέ δεν μου ανοίγεται για τίποτα. Ούτε να πει σαν άντρας “θέλω σχέση” ή “μόνο να περνάμε καλά”… Που είμαι εκεί και για τα δύο φυσικά όμως να το γνωρίζω τι από τα δύο θέλει, χωρίς να περιμένω τσάμπα.

Ενώ κάποιες φορές νιώθω ότι είναι μαζί μου μόνο για σεξ, υπάρχουν ενδείξεις που με κάνουν να πιστεύω όχι πως έχουμε σχέση, αλλά πως είμαι αυτή που θα έκανε σχέση μαζί της, ότι του παρέχω όλα αυτά που χρειάζονται σε μια σχέση, μιας και όμορφη είμαι και έξυπνη και γενικά έχω πολλές χάρες χωρίς να είμαι ψωνάρα -οι άλλοι μου το λένε, εγώ δεν το πιστεύω.

Η αλήθεια είναι ότι οι οικείοι μου τελευταία με κάνουν να το πιστέψω αυτό μιας και ο “άλλος” δεν είναι σε κάτι καλύτερός μου, χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω. Αντιθέτως, για μένα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να έχω.

Απλά το λένε π.χ. επειδή είμαι γιατρός, θα μπορούσα να είμαι με κάποιον πιο μορφωμένο ή με κάποιον που έχει περισσότερα χρήματα, κάποια καλύτερη δουλειά κλπ.

Γενικά υπάρχουν κάποια δείγματα που με κάνουν να πιστεύω πως με εκτιμάει. Για παράδειγμα, δεν παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν θέλει να βρεθούμε και να καταλήξουμε στο κρεβάτι. Όταν βρισκόμαστε πάμε για ποτέ, για καφέ και όχι κατευθείαν σε κανένα πάρκο, όπως το κάνανε στην κολλητή μου που είχε ελεύθερη σχέση.

Με βάζει στον κύκλο του -με φίλους, γνωστούς- όχι συχνά, αλλά δεν είναι και καθόλου. Θεωρώ πως με έχει στον πάγο, γιατί φαίνεται να μην είναι έτοιμος για σχέση. Θέλει σιγά σιγά, χαλαρά και όπως έρθει. Κι ενώ αρκετές φορές το ξεκαθάριζα πως δεν θα συνεχίσω, προσπαθούσε και επέστρεφε.

Δεν λέω πως είναι ό,τι καλύτερο κάτι τέτοιο, αλλά αξίζει να προσπαθήσω; Μπορεί κάτι να αλλάξει; Γιατί δεν με διώχνει μια και καλή; Σεξ βρίσκει κι αλλού… Και γιατί κάθε φορά που του ανοίγομαι και λέω πως νιώθω, δεν λέει τίποτα;

Τόνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε