Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τώρα μπορώ να τρώω ότι θέλω”

Η δημοφιλής ηθοποιός Gwyneth Paltrow φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Vogue και μιλάει για τις διατροφικές τις συνήθειες και την φίλη της Madonna.

H ηθοποιός συνήθιζε να τρώει ελάχιστα για να διατηρεί την άψογη σιλουέτα τη.Τώρα πια τρώει ότι θέλει χωρίς να το σκέφτεται καθώς έχει βάλει στο καθημερινό της πρόγραμμα την γυμναστική. 

“Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και τώρα είναι υπέροχο που δεν χρειάζεται να το σκέφτομαι. Μπορώ να απολαύσω τη ζωή”, δηλώνει με ανακούφιση η 37χρονη σταρ. 

Όλα αυτά τα οφείλει, όπως τονίζει η ίδια στο βρετανικό περιοδικό, στην προσωπική γυμνάστριά της Tracy Anderson. Η γυμνάστρια είχε αναλάβει και την  βασίλισσα της ποπ.

“Είναι ευχάριστο που δεν προπονεί την Madonna πια. Συνηθίζει να κάνει τους άλλους να περιμένουν και σου τρώει όλη την ημέρα”, εξηγεί η Gwyneth.

Η τελευταία διατροφική της συνήθεια είναι να τρώει τηγανιτό κοτόπουλο σε μεγάλη ποσότητα, πράγμα που το υιοθέτησε από την Nashville, όπου γυρίστηκε η τελευταία της ταινία “Love Don’t Let Me Down”.

Η ηθοποιός με την πολύ καλή της φίλη Madonna

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε