Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Του έφτιαξαν…κέρινο ομοίωμα

Του έφτιαξαν…κέρινο ομοίωμα

Αν και είναι μόλις 23 ετών, ο Robert Pattinson είχε την τιμή να τον συμπεριλάβουν ως ένα από τα κέρινα ομοιώματα του μουσείου Madame Tussaud.

Ο νεαρός ηθοποιός, παρόλο που έχει πρωταγωνιστήσει σε μια μόνο ταινία, κατάφερε να αποκτήσει πολύ γρήγορα μεγάλη δημοτικότητα. Για την ακρίβεια, συμμετείχε στην τριλογία της ταινίας “Twilight”. Πράγμα που τον οδήγησε στο διάσημο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Madame Tussaud. 

Οι υπεύθυνοι του μουσείου δηλώνουν ότι έχουν μελετήσει εκατοντάδες φωτογραφίες του Pattinson για να καταφέρουν να αποτυπώσουν με κάθε λεπτομέρεια τις εκφράσεις του. Το κέρινο ομοίωμά του θα παρουσιαστεί και στο Λονδίνο αλλά και στην Νέα Υόρκη.

Στο περίφημο μουσείο φιλοξενούνται πολλά εκθέματα με σταρ του κινηματογράφου όπως George Clooney, Angelina Jolie, Brad Pitt, Johnny Depp. Μια ειδική επιτροπή διαλέγει τις προσωπικότητες που θα γίνουν κέρινα ομοιώματα με βάση την δημοτικότητά τους και την προσφορά τους.

 Η επιλογή του Robert Pattinson, έγινε την χρόνικη στιγμή, που όλοι συζητούν για εκείνον και την επίσημη πια αγαπημένη του, Kristen Stewart.

Η Kristen Stewart είναι επίσημα το κορίτσι του νεαρού ηθοποιού

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε