Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Τραγωδία στο Κερατσίνι: Tι λέει στο TLIFE η αδερφή της γυναίκας που δολοφονήθηκε

Το έγκλημα στο Κερατσίνι με τους τρεις νεκρούς συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η αδερφή της άτυχης γυναίκας που έχει και την επιμέλεια του μωρού, μιλάει για πρώτη φορά και μόνο στο TLIFE

Το έγκλημα στο Κερατσίνι με τους τρεις νεκρούς συγκλόνισε το πανελλήνιοΣυγγενής σκότωσε ζευγάρι μπροστά στα μάτια του μωρού του και μετά έβαλε τέλος στη ζωή του. Μετά βρέθηκε μία επιστολή του που έλεγε ότι το παιδί είναι δικό του. Το μωρό μπουσούλησε μέσα στα αίματα κι έφτασε στον πάνω όροφο όπου μένει η θεία του. Η αδερφή της άτυχης γυναίκας που θα έχει και την επιμέλεια του μωρού, μιλάει για πρώτη φορά και μόνο στο TLIFE.

“Η αδερφή μου κι ο γαμπρός μου έπεσαν θύματα ενός μανιακού, ψυχοπαθή! Η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά όλες τις λεπτομέρεις για το ποια ήταν η αδερφή μου, ποιος ο γαμπρός μου και ποιος αυτός ο εγκληματίας! Τα στοιχεία υπάρχουν εδώ και καιρό και μήνυση είχαμε κάνει σε αυτόν… Και η αδερφή μου και ο γαμπρός μου είχαν πάει στην αστυνομία γι’αυτόν τον “προβληματικό”, οπλοφορούσε… Μέχρι και δύο τεστ DNA έκανε η αδερφή μου γι’αυτόν. Για να διαπιστωθεί η πατρότητα του παιδιού που ήταν του γαμπρού μου! Πήγανε σαν “τα σκυλιά στ’αμπέλια” και σπήλωσε και τη μνήμη της αδερφής μου με τις αηδίες που άφησε μετά ο ψυχοπαθής!

Και συνεχίζει: “Το μωράκι είναι μαζί μου. Θα έχω την επιμέλεια του παιδιού εγώ. Αφού κατέστρεψε την οικογένειά μας τι θα απογίνει το παιδί; Τα στοιχεία όλα και για τα DNA για τον πατέρα του παιδιού που σκοτώθηκε με αυτό τον βίαιο τρόπο είναι στην αστυνομία, μόνο την είδηση ξέρει να δίνει δηλαδή; Την αλήθεια δεν μπορεί να τη δώσει ώστε να μην αφήνονται υπόνοιες; Μας έχουν ξεφτυλίσσει! Έχω και γονείς άρρωστους, ετοιμοθάνατους. Ντρέπονται να βγούνε έξω μετά από αυτά που λέγονται. Όλα τους τα χρόνια κόπιασαν να κάνουν δυο σπίτια για να ζήσουν τα παιδιά τους! Δεν έχουμε ενοχλήσει ποτέ κανέναν. Έλεος!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε