Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρεις από τις πιο ισχυρές τάσεις της νέας σεζόν στις βιτρίνες του TLIFE

Τρεις από τις πιο ισχυρές τάσεις της νέας σεζόν στις βιτρίνες του TLIFE

Τρεις από τις πιο sexy τάσεις της σεζόν που αξίζει να επιλέξεις έχουν γεμίσει τα μαγαζιά κι εμείς σου βρήκαμε τα καλύτερα κομμάτια…

Η νέα σεζόν έχει φέρει μαζί της πολλά νέα trends και αξίζει να παίξεις με την ολόφρεσκη μόδα επιλέγοντας άλλοτε πιο οικονομικά κομμάτια κι άλλοτε κομμάτια με διαχρονική αξία. Πριν βγεις όμως στα μαγαζιά με στόχο την ανανέωση και σκοπό να δώσεις κάτι από το υστέρημα σου ενημερώσου όσο το δυνατόν καλύτερα για τις νέες τάσεις αλλά και για τα κομμάτια που πραγματικά χρειάζεσαι.

Ποιες είναι οι τάσεις για τη νέα σεζόν; Τι πρέπει να επιλέξω και τι να βάλω στο βάθος της ντουλάπας μου; Κάθισε αναπαυτικά και από την άνεση του σπιτιού σου, δες τρεις από αυτές στην βιτρίνα του TLIFE κι αποφάσισε.  Κολάζ, αντιθέσεις και ανδρόγυνα looks έρχονται να ντύσουν την Άνοιξη 2013 και τα μαγαζιά σου παρέχουν πολλές επιλογές ώστε να βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις στην τιμή που θέλεις. Η fashion editor σου ετοίμασε ολοκληρωμένα σύνολα με γνώμονα τρεις από τις πιο κυρίαρχες τάσεις της μόδας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε