Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τρεις διάσημες γυναίκες μιλάνε για έρωτα!

Η Βάνα Μπάρμπα, η Μαρία Κορινθίου και η Νατάσα Καλογρίδη πρωταγωνιστούν στην παράσταση “50 Χρόνια Έρωτας” και μιλούν για τους άντρες, τον έρωτα και την απώλεια…

Σε μια παράσταση διαφορετική από τις συνηθισμένες θα πρωταγωνιστούν αυτόν το χειμώνα η Βάνα Μπάρμπα, η Μαρία Κορινθίου και η Νατάσα Καλογρίδη. Πρόκειται για τη θεατρική παράσταση “50 Χρόνια Έρωτας” που θα ξεκινήσει σπό τις 25 Οκτωβρίου στο Doors στο Κολωνάκι.

Η Βάνα Μπάρμπα είναι ελεύθερη και ωραία και ζει με την κορούλα της Φαίδρα που την υπεραγαπά. Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Down Town” πως είναι μόνη και ελεύθερη, αλλά θεωρεί ότι όταν μια γυναίκα δεν έχει στο πλευρό της έναν δυνατό άντρα, είναι ελλιπής. “Το παράπονό μου είναι ότι μου λείπει ένας άντρας που να μπορώ να τον θαυμάσω και να τον ερωτευτώ”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Για τις σχέσεις του παρελθόντος, η ίδια αναφέρει πως τους άντρες που πέρασαν από τη ζωή της, τους ερωτεύτηκε όσο και εκείνοι, ωστόσο, την φόβιζε η μονιμότητα των σχέσεων. “Φοβόμουν να μείνω σε μια σχέση. Είχα πολύ έντονη μια ανάγκη για ανεξαρτησία, την οποία ακόμη πληρώνω”, παραδέχεται η γνωστή ηθοποιός.

Ακόμη, η ίδια εξομολογείται πως κάποια στιγμή της ζωής είχε μπλέξει με το αλκοόλ. “Υπήρχε ένα διάστημα στη ζωή μου, γύρω στα 25 μου, που είχα χαθεί με το αλκοόλ για 2-3 χρόνια”.

Η Νατάσα Καλογρίδη που θα συμμετέχει με την Βάνα Μπάρμπα και την Μαρία Κορινθίου στην παράσταση λέει πως δεν υπάρχει τρόπος στον έρωτα. “Πάντα ερωτεύομαι παθιασμένα, δεν συμβαδίζει ο έρωτας με τη λογική. Όταν ερωτεύεσαι χάνεσαι”, σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ίδια συμπληρώνει πως ο επαναστατικός της χαρακτήρας και το ροκ ύφος της δεν την εμπόδισαν από το να παντρευτεί. “Ένας γάμος μπορεί να είναι ροκ. Μόνο κοινωνικά ο γάμος έχει πάρει μια συντηριτική μορφή. Ακόμη και μόνο το ότι παντρεύτηκα μέσα σε πέντε μήνες αφότου γνώρισα τον άντρα μου είναι ροκ”, συμπληρώνει.

Τέλος, η Μαρία Κορινθίου, που πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη, αποκαλύπτει πως ο σύζυγός της ήταν ο μεγάλος έρωτάς της. “Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ερωτευτεί ποτέ στη ζωή μου πριν από το Γιάννη”, αναφέρει και προσθέρτει πως το παιδί τους έχει δέσει ακόμη περισσότερο και ότι η ίδια ζει τον έρωτα στο μάξιμουμ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε