Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Tribal Prints! Η τάση που επιλέγουν οι celebrities…

Τribal Print το απόλυτο trend που σε πάει Αφρική! Τι λες; Θα το φορέσεις;

 Δεν είναι λίγες οι φορές που παρακολουθείς τις αγαπημένες σου celebrities ώστε να δεις τι φόρεσαν, πως το συνδύασαν και να πάρεις ιδέες για το δικό σου στιλ.

Θέλω να σε ενημερώσω πως δεν είναι λίγοι οι οίκοι μόδας που συνεργάζοναι αποκλειστικά με κάποιους συγκεκριμένους star αφού οι πωλήσεις τους πολλαπλασιάζονται αυτόματα με το που φωτογραφηθούν να φοράνε ρούχο τους ή αξεσουάρ. Είναι και για εκείνους ένα είδος διαφήμισης, έτσι το εκμεταλεύονται και παρέχουν δωρεάν πολλά κομμάτια από τις νέες τους συλλογές.

Επίσης υπάρχουν και celebrities που οι υπεύθυνοι των οίκων ντρέπονται να βλέπουν τα αξεσουάρ τους κρατημένα από εκείνους και δεν θέλουν η εταιρία τους να έχει καμία ταύτιση μαζί τους.

Έχοντας αυτές τις πληροφορίες στο μυαλό σου θέλω να σου πω πως οι celebrities ειδικά του εξωτερικού φοράνε trends που πολλές φορές δεν έχουν βγει ακόμα στην αγορά. Σκοπός είναι να προβάλουν την τάση μια σεζόν νωρίτερα, τη δουλειά του σχεδιαστή αλλά και τους εαυτούς τους ως αρκετά σωστά ενημερωμένους.

Κάπως έτσι έγινε και με το tribal που από τη μία μέρα στην άλλη όλο και περισσότεροι το επέλεγαν είτε για πρωινές βόλτες είτε για red carpet εμφανίσεις. Πριν προχωρήσω και σου δείξω τα πιο σωστά φορεμένα tribal ρούχα από τους αγαπημένους σου celebrities να σου πω τι είναι τα tribal prints ώστε να έχεις μια πλήρη εικόνα.

What?

Τribal prints είναι τα τα γεωμετρικά σχέδια που μπλέκονται μεταξύ τους μη δημιουργώντας κάποια συγκεκριμένη μορφή. Αυτόματα δίνουν μία πιο ethnic αίσθηση αρκετά αφρικανική!

Χαρακτηριστική είναι η συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι της Louis Vuitton που από τις πρώτες της fan ήταν η Beyonce. H Beyonce φωτογραφήθηκε φορώντας  κομμάτια της collection του οίκου για το γαλλικό L’Officiel τον Μαρτίο που μας πέρασε. Η Rihanna επίσης στο video clip του τραγουδιού Rude Boy δημιούργησε πολλά διαφορετικά tribal print σύνολα.

Η κεντρική τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger, φόρεσε μια απόλυτα sexy print tribal δημιουργία. H Zoe Saldana με chic φόρεμα που θύμισε ουρά από παγώνι, ενώ η Blair Waldorf έκανε μια πιο σεμνή επιλογή σε χρώμα και στιλ.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε