Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρυφερά στιγμιότυπα από τις βόλτες του Αντώνη Ρέμου με την Υβόννη στη Ρόδο!

Οι βόλτες του Αντώνη Ρέμου με την αγαπημένη του Υβόννη στη Ρόδο! Δες φωτογραφίες…

Το άλλο του μισό στα μάτια της μελαχρινής καλλονής φαίνεται πως βρήκε ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος. Οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε για ακόμη μια φορά μαζί στη Ρόδο. 
 

Μετά τη Μύκονο, τη Σκιάθο και την Αλόννησο, ο Αντώνης Ρέμος και ο νέος έρωτας της ζωής του, η 25χρονη Υβόννη Μπόσνιακ, πήγαν στο “νησί των Ιπποτών” με σκάφος φίλου τους. Το ζευγάρι που έφτασε στο νησί την περασμένη Παρασκευή επέλεξε για τη διαμονή του δωμάτιο και όχι σουίτα του ξενοδοχείου Rodos Palace.
 
Το βράδυ του Σαββάτου ο τραγουδιστής έδωσε μια μεγάλη συναυλία στον Αρχάγγελο, όπου η Υβόννη με φανερό ενθουσιασμό δεν σταμάτησε να τον φωτογραφίζει, να τραγουδά και να χορεύει με τα τραγούδια του αγαπημένου της. Μάλιστα, σ’ αυτή τη συναυλία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αντώνης φέρεται να έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού “OK!”, ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο οι δυο τους, που συνηθίζουν να μιλάνε μεταξύ τους στα γερμανικό, έμειναν τις περισσότερες ώρες στο ξενοδοχείο, ενώ βγήκαν για λίγο το απόγευμα για να πάνε μέχρι το σκάφος που ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα. Το βράδυ προτίμησαν να κινηθούν στην Παλιά Πόλη.
Δες φωτογραφίες του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόζνιακ στη Ρόδο:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε