Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Τζ. Μπαλατσινού: “ Ο,τιδήποτε κάνω, σκέφτομαι πρώτα τα παιδιά μου και τον άντρα μου”

Μίλησε για το Dancing, για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο και τις δύο μεγάλες της κόρες, ενώ παραδέχθηκε πόσο την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση.

Η Τζένη Μπαλατσινού εντυπωσίασε μέσα από την παρουσία της στο Dancing On Ice.Τώρα που τελειώνει νιώθει μία μικρή θλίψη γιατί της άρεσε πολύ αυτό που έκανε. Μάλιστα, η παρουσία του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου στην επιτροπή την έκανε να ξεχνάει το άγχος. “Στις αρχές με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός πως ήξερα ότι με τον Πέτρο μπορώ να έχω λίγο περισσότερη άνεση, να παίξω μαζί του και να του κάνω λίγο περισσότερη πλάκα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Made In Star.

Όταν μετά το τέλος του show, οι δυο τους επιστρέφουν σπίτι και συζητούν και λένε την γνώμη τους χωρίς αυτή να είναι σκληρή κριτική αλλά ούτε και κολακείες. Η πιο σκληρή με τον εαυτό μου είμαι εγώ. Όταν βλέπω το βίντεο, περισσότερο βλέπω λάθη παρά σωστά πράγματα”, δήλωσε η Τζένη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε και το χιούμορ που έκανε ο σύζυγός της για την εντυπωσιακή χορογραφία της στο τελευταίο live: «Εγώ πιστεύω ότι ο Πέτρος ήταν πολύ κομπλαρισμένος. Τον σήκωσε η Έλενα. Αυτό που είπε ήταν χιούμορ, κάτι σαν “inside joke”. Από μόνη μου, βλέποντας το βίντεο, είπα “είμαι λίγο σαν αγγουράκι”. Εγώ θεωρώ ότι ο άντρας μου ήταν πολύ περήφανος και πολύ συγκινημένος. Δεν είχε έρθει στις πρόβες να με δει, αλλά νομίζω πως τον εντυπωσίασα”.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε