Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τζ. Μπαλατσινού: Τηλεόραση θα κάνω όσο μου ταιριάζει και της ταιριάζω!

Τζ. Μπαλατσινού: Τηλεόραση θα κάνω όσο μου ταιριάζει και της ταιριάζω!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 09.11.2011 | 09:27

tlife

Η οικοδέσποινα του "Dancing on Ice" μιλά για την άναρχη τηλεοπτική της πορεία, την οικογένεια, τη σχέση με τον κριτή - σύζυγό της αλλά και την κρίση της σημερινής εγχώριας show business που ασφυκτιά πλέον από την επανάληψη.

Η οικοδέσποινα του "Dancing on Ice" μιλά στο TV ΈΘΝΟΣ για την άναρχη τηλεοπτική της πορεία, την οικογένεια, τη σχέση με τον κριτή - σύζυγό της αλλά και την κρίση της σημερινής εγχώριας show business που ασφυκτιά πλέον από την επανάληψη.

Καλλιστεία, lifestyle εκπομπές, δελτίο καιρού, το σέξι χορευτικό στο περσινό "Dancing": Η τηλεόραση ήταν πάντα μέρος της ζωής σου αν και όχι σταθερή αξία. Πώς σε χαρακτηρίζεις σε σχέση με αυτήν;

Είναι μια σχέση με διαλείμματα και αποστάσεις, μια σχέση πάντως που σίγουρα δεν είναι βαρετή. Η συνολική μου εμπειρία είναι πολυ θετική γιατί σε ό,τι έχω κάνει έχω περάσει καλά και κυρίως χωρίς εκπτώσεις.

Πώς είναι να επιστρέφεις στην TV στον ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας;

Με τι πνεύμα ετοιμάζεσαι να αντιμετωπίσεις το "Dancing on ice"; Με το πνεύμα των Χριστουγέννων (γέλια)! Στολίζω και το δέντρο εκείνες τις ημέρες που θα παίζει το show, θα "στολιστώ" λοιπόν κι εγώ και θα προσπαθήσω να είμαι μια καλή οικοδέσποινα!

Δες στο TLIFE τι αποκάλυψε η Τζένη Μπαλατσινού για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο