Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Τζ. Τζιβεριώτη: Οι πρώτες ευχές και οι επισκέψεις των διάσημων φίλων της!

Τζ. Τζιβεριώτη: Οι πρώτες ευχές και οι επισκέψεις των διάσημων φίλων της!

Δες ποιοι επώνυμοι της ευχήθηκαν και αναμένεται να την επισκεφτούν στο μαιευτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής η Τζένη Τζιβεριώτη και ο σύζυγός της Γιάννης Τσακουμάκος, που καλωσόρισαν με χαρά το πρώτο τους παιδάκι. Μόλις τέσσερις μήνες μετά τον λαμπερό γάμο τους, το γνωστό μοντέλο και ο επιχειρηματίας υποδέχτηκαν την πανέμορφη κορούλα τους.

 

Η όμορφη Τζένη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι την Παρασκευής στις 00:30 με καισαρική τομή. Το μωράκι της ζυγίζει περίπου 3.600 γραμμάρια και χαίρει άκρας υγείας, όπως και η τρισευτυχισμένη μανούλα του. Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της Γιάννης, αλλά και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Πολλά ήταν μάλιστα και τα μηνύματα που δέχτηκε από τους επώνυμους φίλους της, που έσπευσαν να ευχηθούν για τον ερχομό της κορούλας της. Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν ο γνωστός pr Χάρης Σιανίδης, ο Αντώνης Ρέμος που είχε τραγουδήσει και στο γάμο της, η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Πλούταρχος.

 

Ακόμη, η Στέλλα Δημητρίου, η Βασιλική Τσεκούρα και η Άντζελα Ευριπίδη που είναι τρεις από τις καλύτερες της φίλες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από κοντά της

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε